Asker Yeşiline Hangi Renk Şal Uyar?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Asker yeşili kombin tesettür modelleri son zamanlarda en çok kullanılan kombin renkleri arasındadır. Asker yeşiline hangi renk şal uyar başlıklı yazımızda asker yeşili elbise üzerine hangi renk şal, asker yeşili tunik üzerine hangi renk şal sorularının cevaplarını bulacağız.

Asker Yeşiline Hangi Renk Şal Uyar?

Asker yeşili tabiat renkleri arasında olmasından mıdır bilinmez bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Asker yeşiline şal belirlemeden önce asker yeşili ile uyumlu renkler neler birlikte görelim.

Asker Yeşili İle Uyumlu Renkler

Beyaz
Ekru
Gold
Saman sarısı
Dore
Kahverengi
Siyah
Pudra
Somon rengi
Nude
Mercan rengi
Toz pembe
Kırmızı
Fuşya

Lacivert rengi ve tonlarını asker yeşili ile kombin edebilirsiniz.

Asker Yeşili Elbisenin Üzerine Ne Renk Şal Gider?

Asker yeşili elbise tesettür modelleri yaz ve kış dönemlerinde her yaştan ve kesimden kullanıcıya sahiptir. Asker yeşili elbise kombinleri yaparken çanta, şal ve ayakkabı uyumuna dikkat etmelisiniz.

Örneğin; ekru şal, ten rengi ayakkabı ve ekru çanta kombini yapabilirsiniz.

Nude renk ayakkabı, şal kombininde dore renk kemer kullanarak kombine enerji katabilirsiniz.

Asker Yeşili Tunik Kombinleri

Asker yeşili tunik üstüne şal belirlerken, asker yeşili tunik altına pantolon rengi son derece önemlidir. Mesela; asker yeşili tunik altına krem pantolon kombini yaptıysanız pantolon rengi ile uyumlu renklerde şal belirlemelisiniz. Bu krem şal da olabilir, asker yeşili şal da olabilir.

Asker yeşili tesettür tunik üstüne şal rengi olarak asker yeşili ile uyumlu renkler arasından seçimler yapabilirsiniz.

Asker yeşili tunik altına siyah pantolon, siyah şal, ekru ayakkabı ile birlikte ekru çanta kullanabilirsiniz. Özet olarak pantolon şal renginin aynı olabileceği gibi pantolon, ayakkabı, şal ve çanta rengi de aynı olabilir.

Asker yeşili tunik kombinleri

Bu tamamen size ve hayal gücünüze kalmış. Giyimde renk uyumu kuralları doğrultusunda seçimler yapmanız yeterli olacaktır.

Elbise üstüne şal belirlemeden önce ten rengi ile uyumu dikkate almalısınız. Ten rengi ile uyumlu şal seçimleri ile çok daha şık ve naif olursunuz.

Aşağıda asker yeşili kombinler ve asker yeşili kıyafet üzerine hangi renk şal sorularına cevap niteliğinde sezonun son trendlerinden oluşan görseller paylaşılmıştır.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri