Beykoz Yangın Merdiveni

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Firmamız uzun zamandır İstanbul Beykoz’da profesyonel ekip anlayışı ve hizmet kalitesiyle yangın merdiveni imalatı ve satışı yapmaktadır.
İstanbul Beykoz’da bulunan apartmanlar, siteler, oteller, resmi daireler, okullar ve hastaneler için yerler için Beykoz yangın merdiveni projelerimizle uygun fiyata kaliteli hizmet sağlıyoruz. Yılların getirdiği tecrübe ile verdiğimiz hizmetle sektörün öncüsü konumundayız. Beykoz ilçesi ve yakın semtlerinden müracat eden müşterilerimiz için her tarz ve her türde yangın merdiveni çeşitlerini projelendiriyoruz. Yangın merdiveni hem projelendirme aşaması olarak hem imalat ve kurulum aşaması olarak son derece profesyonellik isteyen bir iştir. Çünkü doğru projelendirilmiş yangın merdiveni hayat kurtarırken yanlış projelendiren yangın merdivenleri panik halindeyken işlevini göremeyebilir ve olumsuz sonuçlar doğurabilir. Firmamızın projelendirdiği yangın merdiveni çeşitleri aşağıdadır.
Yangın Merdiveni Çeşitleri
1-) Spiral Yangın Merdiveni
Adından da anlaşılan dairesel bir yapıya sahip olan yangın merdiveni çeşitlerine spiral yangın merdiveni denir. Bu yangın merdiveni çeşidinde yüksek binaların dışına kurulan ve çevresinde dönerek aşağı doğru inen yangın merdivenleridir. Yangın merdiveni kullanımdaki en önemli unsur zamanın verimli kullanılmasıdır. Spiral yangın merdivenleri insan hareketini kısıtlayıp yavaşlatacağı için diğer yangın merdivenlerine göre kişiye zaman kaybettirir. Bu nedenle yönetmeliklere göre daire yüksekliği 9.5 metreyi aşıyorsa spiral yangın merdiveni kullanımı yasaklanmıştır. Bu özelliği Z tipi yangın merdivenine göre eksi tarafı ols ada daha az yer kaplaması da artı tarafıdır.

2-) Z Tipi Yangın Merdiveni
Düz yangın merdiveni veya çift kollu yangın merdiveni olarak da adlandırılır. Genellikle çok katlı yüksek binalarda ve alışveriş merkezlerinde aşırı dayanıklı oldukları için tercih edilir. 21.5 metreden yüksek binalarda binanın dışına kurulmasına yönetmeliklerce izin verilmez ve 21.5 metreden yüksek binalarda bina içine kurulması zorunluluğu vardır.
Dilediğiniz zaman Beykoz yangın merdiveni firmamızı arayarak uygun fiyata kaliteli hizmet tercih edebilirsini

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri