Büyük Beden Tesettür Elbiseler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bayanlar için en iyi şekilde kıyafet seçimi yaparak çok şık görünmek önemlidir. Tesettürlü olan bayanların elbise veya farklı kıyafetlerini seçmeleri biraz daha farklı tarzlardadır. Tesettür modasında bir çok çeşit son zamanlarda mağaza vitrinlerini süslerken tesettürlü olan bayanlar da bu hoş tasarımların içinden kendileri için en iyi elbiseleri seçerek kombin yapmaktadırlar. Günümüzde tesettür elbise çeşitleri oldukça büyük farklılık göstermektedir. Tesettür elbiselerdeki çeşitlilik bazı zamanlarda tunik pantolon bazı model üstlerinde ise tüm elbise olarak kendisini gösterir. Bayanlar bu elbise çeşitleri arasından seçim yaparken model, tarz ve renk ayrımı yaparak seçimlerini gerçekleştirirler. Tesettürlü bayanların yakın arkadaşlarının düğünleri nişanları veya söz merasimlerinde tercih ettiği elbiseler günlük elbiselerine nazaran biraz daha alımlı bir model içinden seçilmelidir. Bu modellerde genellikle tül işlemeler, nakış işlemeler, boncuk işlemeler ve pul işlemeler kullanılmaktadır. dış kıyafeti olarak kullanılan feraceler de tesettürlü bayanlar için oldukça önem taşımaktadır. Son zamanlarda üretilmekte olan ferace çeşitleri içinde o kadar bol çeşitler bulunmaktadır ki, neredeyse bu modellerin arasında her aranan işleme ve değişik tarzlarda feraceler bulunmaktadır.

Büyük Beden Tesettür Giyim

Aslında her mağazada tüm bedenlerin bulunduğu sanılabilir. Daha önceleri bir çok fazla kilolu kişi maalesef seçmek istedikleri kıyafetler arasında belirli modellerdeki olan kıyafetleri seçmek zorunda kalırlardı. Fakat şimdilerde tasarımcıların ve tekstil üreticilerinin bir çoğu kıyafetlerin her çeşidini ürettikleri gibi büyük beden tesettür giyim de üretiyorlar. Bayanlar için yaptıkları bu tesettür kıyafetler arasında her modelden bir üst beden üretimi de yapıldığı için her bedende bayan her elbiseyi giyebiliyor.

Büyük beden dediğimizde ve tesettürlü kıyafet denildiğinde anlaşılması gereken aslında çok geniş ve tüm beden hatlarını belli etmeyen kıyafetler olarak algılanmamalı. Çünkü bu elbiseler ev içinde yani bayanlar arasında da kullanıldığından dolayı dar yapılı, yırtmaçlı ve bir çok modelde de üretilebiliyor. Bayanların tercihi her zaman çok çeşit içerisinden kendi zevklerine göre elbiseleri seçmek oluyor. Bu elbiselerin seçimi başörtü seçimini de beraber yapılmasının gerektiğini bayanlar için yönlendiriyor.

2019 Tesettür Elbise Modası

Tesettür elbiseler de diğer model elbiseler gibi her yıl değişim göstererek gelişmekte ve farklı modeller her zaman değiştirerek tesettürlü bayanlara sunulmaktadır. Bir çok çeşitteki elbise içinden tesettürlü bayanlar elbise seçimi yaparken elbette ki kendi zevklerine göre bir elbise seçimi yapmaktadır. 2019 modasında uzun elbiselerin çok fazla vitrinlerde görünmemesi bu yıl pantolon tunik modasının biraz daha bayanlar üzerinde görülmesinden dolayı oluşacaktır. Uzun elbiseler daha çok 2019 yılı içinde abiye tesettür elbiselerde kullanılacak ve bu elbiselerin uzunluğu bazı zaman topuklarda bazı zamanlarda ise yerlerde sürünür şekilde tasarlanacaktır.

Geniş yakalı olan elbiseler günlük elbise olarak bu yılın modası içinde sunulurken bu yılın modasını tamamlayacak olan modellerin arasında fakir kollu elbiseler de yer alıyor. Renk olarak bayanlar en fazla mor ve haki yeşili seçerken bayanlar için bu modellerde en fazla mor, mavi, sarı, yeşil, haki yeşil ve bordo rengi renkleri hakim olacaktır. Elbiseler üzerinde işlemeleri çok da fazla günlük kullanımda kabullenmeyen bayanlar bu işlemeleri abiye kıyafetler üzerinde bu yıl kullanacak fakat günlük kıyafetler için daha çok, penye, saten ve triko tipi elbiselerin tercih edildiği görülecektir. Kırmızı her yıl mutlaka modanın bir kenarından kendini göstermektedir. Çünkü her zaman bayanların seçim yaparken gardıroplarını süslemeleri için bile bir tane de olsa aldıkları bu renk bu yıl da tesettür modası arasında.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri