Büyük Şehirlerde Oto Kiralamak Riskli Mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Araba kiralama konusuna aslında profesyonel bir hizmetin olduğunu da bilir. Çünkü bugün birçok kurum ve kurumsal firma 5s araç kiralama hizmetinden faydalanmaktadır. Profesyonel bir taşımacılık denildiğinde firma ilk akla gelen olmuştur. Çünkü müşteri memnuniyeti firmanın en fazla dikkat ettiği konular arasında gelmektedir.
5s yalnızca Türkiye’de hizmet veren bir marka değildir bugün Türkiye’nin en büyük 4 ilinde markanın kimliğini görebilmeniz mümkündür. Araç kiralama firmaları genelde müşterilerine araç temin ederken model ve de marka ayrımı yapar ancak 5s oto kiralama bu şekilde bir anlayışa sahip değildir. Bünyesinde yer alan araçların tamamı 2017 modelden oluşur bu yüzden de özellikle filo kiralama konusunda her zaman ilk tercih nedeni olmuştur. Ankara bilindiği üzere devlet erkanının yoğun olarak bulunduğu bir şehirdir ve başkent olması münasebetiyle bir çok kurumsal firmaların genel merkezleri de burada yer almaktadır. Markanın sizin firmanız için sağlayacağı filo kiralama hizmetinde ise farkınız araçlarınız sayesinde her zaman ön plana çıkacaktır.

Bu da işlerinizin daha da ciddiye alınması demektir. Çünkü kurumsal bir firma iseniz araçlarınızın da gösterişli olması gerekir. Bunun için firmanıza araç almak zorunda değilsiniz 5s sizin için bu sorunu net bir şekilde çözebilecek olan bir firmadır. Markaların bir diğer önemli ihtiyacı ise havaalanı gidiş ve dönüşleridir. Firmanın hizmetlerinden yararlanarak gerek misafirlerinizi gerekse personellerinizi havanından karşılayabilir ve sorunsuz bir şekilde firmanıza ulaşımını sağlayabilirsiniz. 5s firması havalimanı araç kiralama hizmetiyle sizin bu sorununuzu da net bir şekilde çözümleyecektir.
Firma filo kiralama hizmetini istediğiniz şartlar doğrultusunda ayarlayabilecek ve sizi böyle bir sıkıntıdanda kurtaracaktır. Filo işlemlerinde genellikle süre uzun soluklu olur 5s ise size ister uzun soluklu araç kiralamalarınızda isterseniz de kısa süreli araç kiralamalarınızda yardımcı olacak ve belirttiğiniz tarihler içerisinde filosunu sizin hizmetine sunacaktır. Ankara’ da ulaşım hiçbir zaman sizin için sıkıntıya neden olmasın firmayla düzenli bir şekilde çalışmanız sizinde araç sıkıntısı çekmeyeceğiniz anlamına gelir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bir çok kurumsal firma bunu çok iyi bilir ve tercihlerini bu nedenle 5s’den yana kullanır.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri