CoolClinic İle Bölgesel Fazlalıklarınıza Veda Edin!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bölgesel fazlalıklar için kesin çözüm olan soğuk lipoliz uygulaması, Coolclinic tarafından yıllardır başarılı bir biçimde uygulanmaktadır. Cerrahi işlemlerin oluşturabileceği kötü etkilerden çekinen kişilerin tercih ettiği yöntem olan soğuk lipoliz nedir, bu işlemin bilinmeyen yönleri nelerdir gibi soruları cevaplandırdığımız haberimiz yayında! İşte detaylar…
Soğuk Lipoliz Nedir?
Çağımızdaki ortak sorunlardan biri, kadın erkek fark etmeksizin kilo sorunlarıdır. Diyet programları uygulamak hem uzun zaman süren hem de çoğu birey tarafından uygulanması yüksek irade gerektiren programlardır. Bölgesel yağlanmalara bu şekilde kalıcı bir çözüm oluşturamayan insanların şikayetlerini duyan bilim adamları bu yönde çalışmalar gerçekleştirmişlerdir. Harvard Üniversitesi bilim adamları tarafından geliştirilen bu çalışmalar sonucunda soğuk lipoliz adı verilen soğutma teknolojili yeni bir işlem bulunmuştur. Bu işlem sonucunda bölgesel yağlanmaların kesin olarak önüne geçme hedeflenmiştir.
İnternet ortamının aktif olarak kullanılmasıyla birlikte masa başı iş imkanlarının artması sonucunda çoğu insan bu alanlarda çalışma imkanı bulmuştur. Ancak bu süreçte masa başında hareket imkanı kısıtlı olduğu için kişi metabolizması yavaşlayarak belli bölgelerde yağlanmalar meydana gelmektedir. Bu işlerde çalışan ve hareketsiz bir yaşam süren insanların artan bölgesel yağlanmaları beraberinde birçok sağlık sorununu da getirmektedir. Kolesterol, insülin direncinin bozulması vb. çeşitli hastalıklara davetiye çıkaran bu bölgesel yağlanma sorununun önüne ancak coolsculpting olarak bilinen soğuk lipoliz uygulaması ile geçilmektedir. İlerleyen gelişmiş teknolojik yöntemlerin kullanıldığı soğuk lipoliz cihazları ile uygulanan tedavi, ameliyatlara bir alternatif oluşturmaktadır.

Bölgesel Zayıflamada Kesin Çözüm: Soğuk Lipoliz
“Soğuk lipoliz nedir”? sorusunun cevabı olarak vücuttaki yağ kümelerinin dondurularak vücuttan atılması uygulamasıdır denilebilir. Yapılan spor ve diyetlerin sonuçsuz kalmasıyla ihtiyaç haline gelen coolsculpting uygulaması iki adet teknolojiyi içerisinde barındırmaktadır. Soğuk lipoliz kozmetik cihaz olup Harvard Üniversitesi bilim adamlarını tarafından geliştirilmiş ve FDA onayını almış bir uygulamadır.
Lipoliz nedir”? sorusunun cevabında da açıklandığı gibi bu işlem erkek ve kadın fark etmeksizin uygulanan bir yağ atma işlemidir. Ağrı çekmeden, genellikle tek seans olarak uygulanan bir tedavi şeklidir.
Soğuk Lipoliz Nasıl Yapılıyor?
Bölgesel yağlanmaların olduğu yerlerdeki yağ hücrelerine soğuk lipoliz teknolojisi uygulanması ile bu hücrelerin verdiği tepki sayesinde kristalize olarak apopitoza uğrarlar. Böylece vücutta herhangi bir morarma veya çökme yaşanmadan düzenli bir incelme sağlanmış olur.
Uygulanma biçiminden dolayı cerrahi ameliyatlar gibi günlük hayatı etkileyecek durumlara neden olmaz ve hematom, spazm gibi yan etkileri bulunmaz. “Soğuk lipoliz nedir?” dersek yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlayan düşük sıcaklıktaki vakum masajıyla birlikte 1 saat boyunca uygulanan bir işlemdir. Bu işlemle yağ hücreleri kısa sürede vücuttan atılır.
Coolsculpting yani soğuk lipoliz sonrasında deride herhangi bir çökme veya sarkma görülmemektedir. Çünkü yağ hücrelerine nüfus eden işlem sırasında cildin alt katmanlarında hemen bir sıkılaşma etkisi meydana gelmektedir.
Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanabilir?
Bu işlem FDA onaylı bir kozmetik cihaz olsa da ne yazık ki bazı kişilere sağlıkları için uygulanması mümkün olmayabilir. Soğuk lipoliz işlemi şu durumlardaki kişilere uygulanabilir;

  • Vücudunuzun belli yerlerinde bölgesel yağlanmalarınız mevcut ise
  • Ameliyatların meydana getirebileceği yan etkilerden çekinip, bunlardan korkuyorsanız
  • Yağlanmalardan kalıcı olarak kurtulmak istiyorsanız
  • Yağlarınızdan birkaç saat içerisinde hızlı bir şekilde kurtulmak istiyorsanız
  • Kimyasal madde veya ilaç kullanmadan kolay bir şekilde zayıflamak istiyorsanız
  • Vücudunuzdaki doğal görüntüyü bozmadan bölgesel olarak zayıflamak istiyorsanız soğuk lipoliz uygulamasına şans verebilirsiniz.

CoolClinic İle Bölgesel Fazlalıklarınıza Veda Edin!
Soğuk lipolizin Türkiye’deki en yetkin uygulayıcılarından olan, yenilikçi güzellik ve sağlık merkezi CoolClinic ile siz de bölgesel yağlanmalarınızdan kesin ve hızlı bir biçimde kolayca kurtulma şansını elde edebilirsiniz! Hemen CoolClinic’e ulaşıp randevunuzu alarak bizimle detaylı bir şekilde görüşebilir ve bölgesel yağlarınıza elveda diyebilirsiniz!

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri