Galatasaray'ın Şampiyonluk Olasılığı Yükseldi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Güzel bir ekip kurarak 2017-2018 senesi Süper Lig sezonuna bomba gibi giren Galatasaray 2. sıradaki grupdan tam 5 puan önde. Şimdilik 7. haftada 5 puanlık fark yaratan Galatasaray Gomis gibi oyuncularıyla kuvvetli bir kadro oluştarak şampiyonluk yarışında mühim bir yere sahip olduklarını göstermişti. Ancak rakiplerinin şimdilik 7. haftada yeterli performansı gösterememesi aradaki farkın açılmasına sebep oldu. Genellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi rakiplerine göre gerektiğince güzel oynayan Galatasaray rakiplerini bir bir alt etmeye devam ediyor.

Araştırmalar ve analizler neticesinde Galatasaray’ın bu sezon şampiyon olma şansına yüzde 50 nin üstünde şeklinde bakılıyor. Süper Ligde geride bıraktığımız 7 haftada yakaladığı 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplayan Galatasaray, en yakın rakibi Beşiktaş’ın 5 puan ilersinde öncülük koltuğundaki konumunu aldı. Birçok şahıs yönünden şuandan şampiyonluğun en yüksek favorisi şeklinde gösterilmeye başlanan Galatasaray, Opta bilgilerine göre tarihinde 8. kez ilk 7 haftada 19 puanu yakalamayı bildi.

GALATASARAY’IN Şampiyonluk Şansı Arttı

Galatasaray çok eskiden benzer başlangıç yaptığı 7 sezonun 4’ünde şampiyonluk yaşarken, kalan üç sezonda ise ligi 3. sırada tamamladı. Kısacası sarı-kırmızılı grup ilk 7 haftada 19 puan topladığı sezonların %57,1’inde şampiyonluk yaşadı. Galatasaray’ın 2017-2018 senesinde şampiyonluk şansının bu denli artmasının en büyük sebebi kuşkusuz uygulanan transferler olmaktadır. Galatasaray oyuncusu Gomis grupa kattığı tesir ve ateşleme yardımıyla gerektiğince başarılı oyunlar meydana konulmasında mühim bir paya sahip olduğunu göstermektedir. Bu da Galatasaray grupının 2018 senesinde şampiyonluk mümkünlülüğü gerektiğince yükseltmiş görünüyor.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri