Hayrettin Özaltın, Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi’ni Ziyaret Etti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, turizm bölgesinde otel ve golf sahası yatırımı yapacak olan Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Özaltın ile birlikte, tesislerin yapılacağı alan ve çevresinde incelemelerde bulundu.
Tarsus-Kazanlı kıyı şeridinde otel, golf sahaları ve diğer sosyal tesisler ve sağlık merkezlerinin hizmete girmesiyle Tarsus ve çevresinin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden hızla gelişeceğine işaret eden Mehmet Karagözlü, yıllardır verdikleri bu mücadelenin hedefine ulaşmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Kazanlı-Tarsus Sahil Projesi yatırımcılarından Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hayrettin Özaltın ise, TSO Başkanı Mehmet Karagözlü ile birlikte incelediği turizm bölgesine hayran kaldı. Hayrettin Özaltın, ”Bölge çok güzel, deniz, kumsal, ormanlık ve ulaşım kolaylığı bulunması büyük bir avantaj. Dünyanın değişik ülkelerinden turistler bölgeye gelecek. Yapacağımız yatırımın çok isabetli olduğunu biliyoruz. Tarsus, Türkiye’nin turizm yönünden cazibe merkezi haline gelecek. Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi, Çukurova bölgesinin kalkınmasına ve gelişimine önemli katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.
20 Haziran 2009

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri