Müge Boz Fotoğrafları – Foto Galeri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ekranların sevilen oyuncusu Müge Boz bu hafta güzeller galerimizde yer alan isim oldu. Müge Boz son olarak oynadığı Aşk Emek İster isimli dizideki Leyla karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncular arasında yer alıyor. Müge Boz, özellikle sarı saçları ve zarif kalın kaşlarıyla fark yaratıyor. Müge Boz kimdir, resimleri ve diğer tüm bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Müge Boz Kimdir?

Liseyi İzmir Atatürk Lisesinde okuyan Müge Boz, Anadolu Üniversitesi Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü tamamladı. Norveç’te burs kazanan güzel yıldız Müge Boz strategic design ve digital photography eğitimleri aldı. 11 sene bale eğitimi alan ve 4 senede piyano eğitimini alan Müge Boz sporlada yakından ilgili bir bayan. Yüzme sporundan Voleybola Motorsikletten Patene birçok spor dalıyla iligli olan Müge Boz, son zamanlarda Yoga ilede ilgilendiğini açıkladı.

Turkcell 3G reklamında oynayan Müge Boz ilk olarak 2009 yılında bu reklam ile meşhur oldu. 2010 yılında Arçelik ve Nescafe’nin reklamlarında da rol alan Müge Boz 2009’dan bu yana film ve dizilerde boy göstermeye devam ediyor. Model olarakta görev yapmakta olan Müge Boz, sırasıyla şu dizi ve filmlerde oynadı.

Müge Boz Oynadığı Film ve Diziler

2008 yılında Melekler Korusun dizisinde Çiğdem karakterini canlandırdı.
2011 yılında Toprağın Çocukları filminde Karika olarak rol aldı.
2011 senesinde Şüphe dizisinde Meltem Kutlu karakterini oynadı.
2011 Karakol Herkes Adalet İster dizisinde Ada karakterini canlandırdı.
2012 Leyla ile Mecnun dizisinde Şirin karakterini canlandıran oyuncu, aynı yıl Bir Hikayem Var filminde Yağmur olarak rol aldı.
Yine 2012 yılında Karaoglan Bayır Gülü Filminde Oynadı,
2013 yılında sevilen dizi Yalan Dünya’da Oya olarak rol aldı,
2013 Aşk Emek İster dizisinde Leyla olarak görev yaptı.

Müge Boz Fotoğrafları – Resimleri

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri