Radyofrekans Bölgesel Zayıflama Ve G5 Masajı Artık Beautyderm’de!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

G5 masajı ve radyofrekans bölgesel zayıflama ile ilgili önemli bilgileri sizlerle paylaşıyoruz! İşte, detaylar!
Her insanın hayatında problem olabilecek olan konulardan birisi de fazla kilolardır. Kilo verebilmek için insanlar, sporlara, diyetlere başvurmakta ya da zayıflama ilaçları kullanmaktadır. Ancak ne kadar zayıflama gerçekleşirse gerçekleşsin bölgesel olarak da olsa kilolar kalmaktadır ve asla istenen sonuçlar tam olarak alınamamaktadır. Ameliyat olmadan istenilen sonuçlara kolay kolay ulaşılamıyor ve düzensiz kilo verme sonrasında insanlar bir de bölgesel zayıflama için ayrıca çaba gösteriyor. Bu yağ birikimi de insanlara estetik açıdan rahatsızlık vermekte ve bunun yanı sıra psikolojik, sosyolojik olarak da zarar vermektedir. Bu sebeple de bölgesel zayıflama için yöntemler araştırılmaya başlanmaktadır. Ancak zayıflama ameliyatlarından, liposuction gibi cerrahi yöntem içeren işlemlerden korkanlar, Beautyderm uzmanları tarafından uygulanan cerrahi işlemsiz yöntemlere yönelim göstermektedir. Peki ya bu yöntemler nelerdir?

Radyofrekans Bölgesel Zayıflama

Bölgesel zayıflama için Beautyderm’e başvuran kişilere sunulan yöntemlerden olan radyofrekans yöntemi, vücutta bulunan iyonların ve su moleküllerin radyo frekansları yardımı ile aktif hale gelmesini sağlamaktadır. Böylelikle ortaya çıkan enerji ile bu alanlarda ısınma meydana gelmektedir. Bu ısınma ile de bölgede bulunan yağlar erir, kolajen lifler artış yaşar ve bağ doku da yenilenerek bedende incelmeler meydana gelir. Selülit tedavisi olarak da kullanılır ve sarkma, yaşlanma gibi belirtilerin de önüne geçilmiş olur. Radyofrekans bölgesel zayıflama uygulaması ile bölgesel zayıflama işlemlerine tabi tutulan kişilerin uygulama süresi de işlem yapılacak olan bölgeden bölgeye değişiklik göstermektedir. Örnek verecek olursak; bacaklarda ve kalça bölgesinde işlemler 45 dakika kadar sürerken, göbek bölgesi ile basen çevresi ise 25 dakika kadar sürer.

Pressoterapi

Ayaktan başlayarak göğüs alt bölgesine kadar vücuttaki lenfler yardımı ile basınç ile uyarılma işlemleridir. Bu yöntem sayesinde vücutta bazı sebeplerle birikmiş olan ödemler azalma gösterir. Selülitler yok olur ve ayrıca bölgesel incelme ile bölgesel sıkılaşma meydana gelir.

Elektroterapi

Beautyderm tarafından uygulanan Elektroterapi yöntemi ile güçsüzleşen ve sarkma yaşamış olan kaslarda toparlanmalar yaşanır. Kan, lenf dolaşımı hızlanır ve cilt böylelikle daha sağlıklı bir görünüme kavuşur. Elektroterapi yöntemi, yağ yakılmasını da sağlar ve bölgesel olarak zayıflama, sıkılaşma sağlar.

Pasif Jimnastik

Herhangi bir enerji sarf etmeden, güç harcanmadan, sadece diyet yaparak içi boşaltılan yağ hücrelerinin sıkılaşmasını sağlayan bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde bölgesel zayıflama sonrasında metabolizmada da hızlanmalar yaşanır, kan dolaşımında ve lenf dolaşımında hızlanmalar meydana gelir. Ayrıca sinir sisteminde oluşan problemler onarılır, kireçlenme problemlerine karşı olumlu sonuçlar yaratır.

G5 Masajı Nedir?

Zayıflamak için birçok farklı yönteme başvurulmaktaydı; zaman ilerledi ve teknoloji gelişti. Bu gelişim ile de birçok farklı teknolojik yöntem üretilmiştir. Üretilen cihazların en sonuncusu ise G5 masajı cihazıdır. G5 Masajı uygulaması ile istenilen bölgelere titreşimler yollanarak bölgede hızlı yağ yakımı meydana getirilir. Yağ yakımı, bölgesel zayıflama, sıkılaşma ve selülit problemlerine çözüm üretimi gibi sonuçlara sahiptir. Uygulama sırasında kullanılacak olan bir krem ile yağların atımı da hızlandırılır. Ortalama 30 dakika kadar süren uygulamanın, bölgesel yağ birikimi gerçekleşen bölgelerde etkisi kanıtlanmıştır. G5 masajı istiyorsanız eğer en doğru çözüm Beautyderm olacaktır. İşlemlerin her biri uzmanlar ve birçok tecrübeye sahip olan deneyimli kişiler tarafından gerçekleştirilir. Bu uzmanlık ve deneyim konusunda güvenebileceğiniz nadir adreslerden birisi de Beautyderm’dir. Uzun yıllardır yaptıkları uygulamalar ile yüz güldürücü sonuçlar elde eden Beautyderm’de fit olmak ve kısa sürede istediğiniz bedene kavuşmak için acele edin!

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri