Seranay Sarıkaya Mavi Reklamı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Mavi Jeans reklam yüzü olan Seranay Sarıkaya bu kez Francisco Lachowski ile kamera karşısına geçiyor. Medcezir dizisinde birlikte oynadıkları Çağatay Ulusoy’a benzerliği ile dikkat çeken Francisco Lachowski ile Mavi Jeans reklamı çeken Seranay Sarıkaya yine güzel bir reklam filmine imza atıyor. Francisco Lachowski ve Seranay Sarıkaya’nın birlikte oynadıkları Mavi Jeans reklamında ilginç diyaloglarda geçiyor. Mavi Jeans reklam filmini ve Seranay Sarıkaya’nın performansını yazımızda bulabilirsiniz.

Seranay Sarıkaya Mavi Reklamı
Seranay Sarıkaya’nın Francisco Lachowski ile birlikte başrollerini oynadığı Mavi Reklamı’nda öncelikle Seranay Sarıkaya ilk kez bulaşacağı ve ilk kez çıkacağı erkek arkadaşına güzel gözükmek için kız arkadaşlarıyla birlikte kıyafetlerini deniyor. Giymiş olduğu mavi jeans kot pantolon ile aynaya bakan ve arkadaşlarından fikir alan Seranay Sarıkaya ilk buluşmadan dolayı oldukça heyecanlı hissediyor.
Seranay Sarıkaya ile ilk kez bulaşacak olan reklamdaki erkek arkadaşı Francisco Lachowski ise yine ayna karşısında ne söyleyeceği konusunda provalar yapıyor. Buluşma günü geldiğinde Seranay Sarıkaya ve Francisco Lachowski karşı karşıya geliyor. Francisco Lachowski Seranay’a heyecanlanarak Sevilay diyerek hitap ediyor. Giydiği Mavi jeanslerle çok güzel görünen Seranay Sarıkaya ise oynadığı reklamlarda başarılı olmasıyla dikkat çekmeye başladı.

Seranay Sarıkaya Mavi Jeans Reklamı İzle


Medcezir dizisinin sevilen ismi Seranay Sarıkaya ve Brezilya’lı model Francisco Lachowski’nın birlikte çektikleri mavi reklam filminde gerçekten başarılı iki ünlü ismi izledik. Mavi Jeans her zaman ki gibi reklamda kimleri oynatması gerektiğini iyi seçmiş görünüyor.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri