Trabzonspor Ersun Yanal ile Yollarını Ayırdı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kulüp başkan muavini Ali Uzunay, yaptığı açıklamada, teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geldiklerini, anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Uzunay, konunun oldukça fazla sıcak olduğunu, yarın net bir açıklama yapılacağını ifade ederek, “Toplantı yaptık. Hocayla da görüştük. Prensip şeklinde bir sorun olmadan yollarımızı ayırdık” dedi.
Yeni teknik direktör konusunu da netleştireceklerini kaydeden Uzunay, “Shota Arveladze de düşündüğümüz teknik adamlardan bir tanesi” ifadesini kullandı.
İkinci Yanal devresi kısa sürdü
Trabzonspor’dan ayrılan Ersun Yanal’ın bordo-mavili kulüpte vazife aldığı ikinci dönem, ilk devresine göre oldukça kısa sürdü.
Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in grupdan ayrılmasının sonrasında 12 Kasım 2014’te bordo-mavili grup ile 1,5 senelik sözleşme imzalayarak vazifeye gelen Ersun Yanal yönetimindeki bordo-mavililer, 25 lig maçına çıktı.

Geçen sezon ligin 10. haftası evveli grupın başına geride bıraktığımız Ersun Yanal, ligde 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi gördü.
İlk devresinde ise 2007-2008 sezonun 11. haftasındaki Ankaraspor maçıyla vazifeye başlayan Ersun Yanal, 2008-2009 sezonunun 29. haftasında vazifeden ayrılmıştı. Yanal yönetiminde Trabzonspor, 53 lig maçında, 26 galibiyet, 16 yenilgi, 11 de beraberlik elde etmişti.
HacıOsmanoğlu devresinde ayrılan 5. teknik adam
Trabzonspor’da 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde uygulanan genel kurulda vazifeye gelen başkan İbrahim HacıOsmanoğlu devresinde 5 teknik adam vazifeinden ayrıldı.
İlk şeklinde HacıOsmanoğlu’nun seçilmesinin sonrasında teknik direktör Tolunay Kafkas, grupdan ayrıldı. Daha sonra Mustafa Akçay, Hami Mandıralı ve Vahid Halilodzic, son şeklinde da Ersun Yanal, grupdan ayrılan başka isimler oldu.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri