Tüm Vücut Tipi Emniyet Kemeri ile Yüksekte Çalışın

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yüksekte çalışırken olası bir düşme anında düşecek olan kişi güvenli bir şekilde askıda tutmak amacıyla tasarlanmış ve üretilmiş olan kişisel koruyucu donanım olarak bilinen tüm vücut tipi emniyet kemeri iş güvenliği yönetmeliğine göre yüksekte çalışanların kullanması gereken bir güvenlik ekipmanıdır. Emniyet kemeri dışında kullananlar için hareket özgürlüğü sağlayacak şekilde tasarlanmış olan tam vücut emniyet kemeri aynı zamanda yüksek bir yere tırmanırken veya yüksek binadan aşağı inerken kullanması zorunlu olan bir ekipmandır.
Sentetik malzemeler ve metal malzemeler kullanılarak imal edilen tam vücut tipi emniyet kemerinde belirli standartlara göre üretim yapılması zorunludur. Omuz, bel, bacak olarak üç farklı kolondan oluşan ve vücudu tam olarak saran emniyet kemeri, düşme anında sizi bacaklarınızdan ve omuzlarınızdan askıda tutmaktadır.

Vücudunuza binecek olan yükü eşit bir şekilde dağıtacak olan tam vücut tipi emniyet kemeri sayesinde belinizde herhangi bir yük olmayacağı için herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Alacağınız tam vücut tipi emniyet kemeri için dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Bu noktaların başında kullanım amacınıza göre belirlenmiş olan standartları karşılayan kemerler satın almak gelir. Tüm vücut tipi emniyet kemeri üzerinde bulunan kolonların ezilip zarar görmemiş olması, halkaların metal olarak farklı formlara girmemiş olması gibi önemli konulara dikkat etmelisiniz. Kolonların birbirine olan dikişlerinin sağlam olduğuna dikkat etmeli taşıyıcı peronların kontrol edilmesi ve sağlam olduğunun görülmesi çok önemlidir.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri