Başarılı Bir Burun Estetiği Nerde Yapılır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Başarılı bir Burun estetiği (rinoplasti) yapabilmek için gerekli olan bazı şartlar gerekmektedir. Örneğin, bu yapılan burnun kişinin yüz ana hatlarına uygun olması gereklidir. Burun ameliyatı olan hastanın cinsiyetine uygun olarak yapılması gereklidir. Yapılan burunun belli bir zaman sonra ve ya yıllar sonra çökme, düşme olmaması gereklidir. Bu bahsettiğimiz burun ameliyatı şartları,  revizyon burun estetiği ameliyatının şartlarıdır.
Revizyon rinoplasti şartları, olarak kadın ve erkeklerde belli bir yaşı aşmış olmak ve ruhsal halinin yerinde olmasına dayanarak uygun görülür. Ameliyat öncesinde doktorunuzla iyi bir iletişim kurup, isteklerini net bir şekilde doktorunuza anlatmanız çok önemlidir. Çünkü doktorunuz sizin istekleriniz doğrultusunda burun estetiği ameliyatınızı gerçekleştirecektir. İlk muayeneyi olduktan sonra doktorunuz sizin istekleriniz doğrultusunda sizin burun yapınıza uygun olan olasılıkları size sıralayacaktır.

Yüzünüzün genetik şekli, kıkırdak ve kemik yapınız, yaşınız gibi unsurlar, bu ameliyata doğrudan etki eden faktörler arasında yer almaktadır. Eğer ki herhangi bir alerji durumunuz mevcutsa, sigara kullanıyorsanız, solunum yetmezliği gibi sorununuz mevcutsa bunu ameliyattan önce mutlaka doktorunuza söylemelisiniz. Çünkü doktorunuz size yüzünüzün nasıl yıkanması gerektiğinden tutun alerjiniz için  kullanacağınız ilacı, ameliyat öncesi yapacağınız egzersiz tablosunu, hepsini size sıralayacaktır. Kepçe kulak ameliyatında da yine aynı durum geçerlidir. Bütün bunlar için daha gelişmiş ve net bilgileri tecrübeli bir estetik doktordan alabilirsiniz. OP. DR. Hasan DUYGULU sizlere yardımcı olabilecek en iyi doktorlardan olmanın yanı sıra www.hasanduygulu.com ekibiyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacaktır.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri