SDM Kalibra Diyeti Organizasyonu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Her yıl uluslararası bilimsel yayınlarda adı tanınan tıp doktorları eşliğinde, alanında öncü İspanyol firması Pronokal Group’un yurt dışında yapılan SDM Kalibra Diyeti eğitim toplantısı bu yıl da Milano’da gerçekleşti. 29 Kasım-1 Aralık tarihlerinde yapılan toplantıya birçok değerli diyetisyen katıldı.
Düşük kalorili ketojenik bir diyet olan SDM Kalibra Diyeti bu yıl toplantıda firmanın spesifik olarak uzmanlık alanına giren “lipoinflamasyon ve tedavisi” konusunu ve Düşük Kalorili Ketojenik Diyeti, DKKD, konuştu. Alanlarında uzman konuşmacı Endokrinolog Dr. Obert ve Kardiyovasküler ve Estetik Cerrah Dr. Maugeri düşük kalorili ketojenik diyete doğru oranda EPA HA içeren bir omega-3 takviyesi eklendiğinde neden en etkin diyet yöntemi olduğunu bilimsel kanıtlar ve klinik deneyimleri ile dinleyicilere aktardı. Diyetisyenlerin bilimsel donanımına her zaman katkıda bulunan ve Batı bilimindeki gelişmeleri gerçekleştirdiği eğitimlerle diyetisyenlere aktarmayı misyon edinen SDM Kalibra firması bu başarılı organizasyonu ile bir kez daha amacına ulaştı. Organizasyon esnasında aralarında bulunan ünlü diyetisyen Selahattin Dönmez’in “Hayat Yedikçe Güzel” isimli kitabının da kutlanması toplantıya renk kattı.

Aralarında bulunan Uzman Diyetisyen Berrin Yiğit, Zehra Bora gibi ünlü isimlerin de paylaşımlarıyla SDM Kalibra toplantısı sosyal medyada büyük ses getirdi. Tüm Dünya’da uzmanlar tarafından güvenle tercih edilen SDM Kalibra diyeti ülkemizde de artık ünlü diyetisyenlerin bile sıklıkla başvurduğu bir diyet haline geldi.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri