Sticker Harf Baskı 

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sticker harf baskı günümüzde pek çok kişi ya da markalar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bu baskılar, evde, iş yerinde, arabada, bisiklette ve daha çok yerde kullanılabilir.

Sticker harf baskı istenilen ölçü de ve desende hazırlanabilir. Beğenilen bir model ya da istenen harfte firmamıza sipariş verebilirsiniz. Kısa süre içinde dilediğiniz harf stickerler hazırlanarak sizlere teslim edilir.

Baskıda kullandığımız makineler son teknoloji ürünlerdir. Hem hızlı hem de kusursuz bir sticker başımı sağlar. Yaptığımız sticker harfler, genelde kendinden yapışkanlı olur. Bu sayede her alanda kullanmak mümkün olur.

Baskı Türleri 

Baskı türleri pek çok türde olabilir. Bu türler arasında duratrans baskı da bulunuyor. Bu baskı türü de sıklıkla tercih ediliyor.  Duratrans baskı, ışık geçiren dijital baskı filmine yapılmış ve ışıklı bir bankaya yerleştirilen baskıların genelini ifade ediyor. Bu baskı türü de firmamızda kusursuz bir görünümle üretiliyor. Başarılı makinelerimizle duratrans baskı türünde oldukça başarılı sonuçlar alıyoruz.

Bu baskı türlerinden one way visiom baskı da özellikle işletme ve firmaların kullandığı bir baskı türüdür. Bu baskı türünde dışardan bakıldığı zaman sadece uygulanan görsellik fark ediliyor. İçerden bakıldığı zaman da dış kısım rahatlıkla görünebilir. İç kısım ve dış kısım görselliği az da olsa farklılık gösterebilir. Tüm bu başarılı yapılan baskı işlemleri için firmamızdan güvenle işlem alabilirsiniz.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri