Tambur Manyetik İmalatı Yapan Firmalar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Tambur manyetik, ayrıştırma işlemi için tasarlanmıştır. Özel bir teknolojiyle geliştirilen bu sistemler, metal karışımların içindeki manyetik özellikli cisimleri ayırt edip geri saf metali bırakma gibi bir işleve sahiptir. Ayrıştırma işlemi için gereken malzemeler tamburun dolum haznesine doldurulur. Silindirik şekle sahip tamburun iç haznesi mıknatıslarla kaplıdır. 2 değişik malzemeden üretilen mıknatıslar, üretim aşamasında hazne içine yerleştirilir. Geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmaların çok işine yaramaktadır. Firmamız, müşterilerin ihtiyacı ve isteklerine göre farklı büyüklük ve şekillerde manyetik tambur imalatı ve satışı yapmaktadır. Kaliteli üretim sürecinden geçirilen tambur manyetik, yüksek performansta çalışır. Üretim aşamasında tarafımızca kullanılan tüm malzemeler fazlasıyla dayanıklı birinci sınıf malzemelerdir.

Tambur Manyetik Nasıl Kullanılır?

Tambur manyetik kullanımı çok basittir. Bununla birlikte çalışması için ek bir güce ihtiyaç duyulmamaktadır. Sürekli hareket halinde olarak ayrıştırma işlemini gerçekleştirebilmesi için dönen bir sistem şeklinde tasarlanmıştır. Ayrıştırma işlemi için hazneye doldurulan maddeler işlemden geçirilir. Sonrasında ayrıştırılan malzemeler bir huniye, kalan malzemeler ise diğer bir huniye dolarak ayrıştırma işlemi en iyi şekilde gerçekleştirilmiş olur. İşin en iyi tarafı ise, malzemeler tamamen ayrıştırılıp da geriye saf metal kalana kadar işleme devam edilir. Üstelik tüm bunlar, insan gücüne ihtiyaç duyulmadan, manyetik tamburun çalışma prensibi dolayısıyla kısa sürede gerçekleştirebileceği işlemlerdir. Sistem çok dayanıklıdır ve uzun yıllar arızalanmadan, bakım gerektirmeden kullanılabilir. Temizlik ihtiyacı da yoktur hatta bazı modelleri kendi kendini temizler özelliktedir. Bütün bu avantajlarıyla tambur manyetik, sanayinin birçok iş kolunun vazgeçilmezidir.

En İyi Fiyat Garantisiyle Yüksek Performanslı Tambur Manyetik

Firmamız, farklı sektörlerde kullanılmak üzere değişik özelliklerdeki manyetik tamburların imalatını yapmaktadır. Sistemin sağladığı avantajlardan faydalanmak isteyen herkes, birinci sınıf malzemeden üstün kullanım özelliğine sahip manyetik tambur için bizden destek alabilir. Üretim sistemimizin temelini, müşterilerin istek ve ihtiyaçları oluşturur. Kolay, hızlı ve etkili şekilde çalışma temelli tasarlanan manyetik tamburları, ihtiyaçlarınıza göre istenen şekil ve büyüklükte firmamızdan temin edebilirsiniz. Uluslararası standartlara uygun en son teknolojiyle üretilen tambur manyetik, firmaların insan gücüne olan gereksinimini azaltır, düşük enerjiyle ayrıştırma işlemini en iyi şekilde yapar. Bu da, maddi açıdan çok büyük bir kazanım demektir.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri