Erdoğan: “Yalancının Mumu Yatsıya Kadar”

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un fethinin 569. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Kaçacaklar” iddialarına yanıt verdi. Erdoğan, “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Kendine gel kendine. ‘Kacaçaklar’ diyenlerin hepsi kuyruklarını kıstırıp gitti.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un fethinin 569. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen törenler kapsamında açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 24 Mayıs’ta yayımladığı videoyla birlikte ortaya attığı “Kaçacaklar” iddiasına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. İşte bizim her buluşmada ahdimiz bu. Milli meselelerin hedeflerin, mücadelelerin siyaset üstü ele alınması gibi hep birlikte geleceğimiz için doğru olanı yapalım. Yalanla, iftira ile bu iş olmaz. Bay Kemal siz ne yaparsanız yapın bizim görevimiz hepsine karşı çıkmak demekle de bu iş olmaz. İnsan biraz utanır. Kaçacak türü akıl ve ahkak dışı hezeyanlarla bu iş hiç olmaz.

“İŞTE ERDOĞAN BURADA”

İşte Erdoğan burada. Ataköy’de ölümüne burada. 15 Temmuz gecesi ben milletimi nereye çağırdım? Atatürk Havalimanına. Milletim oraya geldi. Bay Kemal FETÖ’cülerle beraber tankların arasından Bakırköy Belediyesi’ne gitti. Orada kahvesini yudumladı. Biz oradan mesajımızı verdik. Kaçacak dediğiniz kişi Tayyip Erdoğan ya! Biz vesayet güçlerinin nobranlığından kaçmamışız, terör örgütlerinin, ağababalarının ateş topu gibi üzerimize gelen saldırılarından kaçmamışız, biz 15 Temmuz gecesi savaş uçaklarının, helikopterlerin, tankların, tüfeklerin namlularından kaçmamışız. Biz gözümüzü burada açtık, Allah’ın izniyle son nefesimize kadar buradayız.

“KAÇACAK DİYENLERİN HEPSİ KUYRUKLARINI KISTIRIP KAÇTILAR”

Bugüne kadar kaçacak diyenlerin hepsi de zoru gördükçe kuyruklarını kıstırıp kaçtılar. Kimi terör örgütlerine sığınarak, kimi yabancı istihbarat örgütlerin kucağında kaçtı. Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda’da olanlar var. Bunlar oralarda onlarla sohbet ediyorlar. Kimi kılık değiştirip kamyon kasasıda, bot üstünde kaçtı. Kimi darbecilerin açtığı yoldan belediye başkanının evine kaçtı. Hepsinin de ihaneti önünde sonunda ortaya çıktı. Allah ömür verirse kimin son nefesine kadar bu millete hizmet kimin kaçıp gavurun kılıcını çalacağını hep birlikte göreceğiz.

Türkiye kartallar gibi yalnız uçmak zorunda kalsa da leş kargalarının güdümüne girmeyecek, ellerine kalmayacaktır. Türkiye’nin davası hak davadır. Tek başına da kalsa bu hak yolda yürümeyi sürdürecektir. Milletimiz tek başına da kalsa bu kutlu mücadeleyi sürdürecektir.

Biz muhakkak olan zafere olan inancımıza büyük ve güçlü Türkiye davasında yürümeye devam edeceğiz. Onca eseri görmeyenlerin New York’ta BM binasının karşısında yükseleni görmeyenlerin, Diyanet Vakfı’nın üstlendiği vazifeyi görmeyenlerin, 21 katlı yurt binasının gerisindeki gayeyi görmeyenlerin özellikle görmelerini beklemiyoruz.

“TÜRKİYE DÜŞMANLARININ OYUNLARINI BOZUYORUZ”

Bu yurt binasının yapılmasından FETÖ, PKK, Ermeni ve Rum lobileri, sivil toplum kuruluşu görünümlü istihbarat aygıtları ve bir de CHP ve Bay Kemal rahatsız. Bu yurt hizmete girdiğinde ABD’ye giden gençlerimizi düşmanlar ağına düşüremeyeceklerdir. Anneler ve babalar evlatlarını huzuru kalple oraya eğitime gönderecekler.

Bunların derdi oraya harcanan para değildir. Bu Türkiye düşmanlarının oyunlarını bozuyoruz. Kahırlarından ölse de bu oyunları da bozacağız. Bu eserleri tamamlayıp milletimizin hizmetine vereceğiz.

Benzer Haberler

Real Madrid, Arda Güler'in Lisansını Dondurabilir

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferiyle tüm dünyanın dikkatini üzerine çe...

Selami Şahin Koronavirüs Uyarılara Rağmen Yürüyüşe Çıktı

Çin'den İtalya'ya, ABD'den İspanya'ya kadar dünyanın kan ağladığı salgın ko...

Dini Sorular Bilgi Hattı'nda Yoğunluk

Arka Sokakların Mesut'u Yeni Sezonda Yok

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olma unvanını elinde bulundur...

Macron'dan Trump'ın Vergilerine Tehdit Gibi Yanıt

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD Başkanı Donald Trump'ın Avrupa Bi...

Ali Yalçın'dan Ek Gösterge Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 3. topla...

Liverpool'lu Salah'ın İkinci Koronavirüs Test Sonucu Da Pozitif

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un Mısırlı futbolcusu Muhammed Salah'...

Erdoğan Kaç Kişinin Yararlanacağını Açıkladı

Kabine Toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...

Yavuz Bingöl 5. Kez Evleniyor

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, yıllardır aşk yaşadığı Nilşah Ağaoğlu ile evleni...

Memura Ek Zam TBMM'de Kabul Edilerek Yasalaştı

Memur ve emekliye ek zammı da içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda ka...

Gaziantepli Genç, Hatalı Basım 50 Lirayı 50 Bin Liradan Satışa Çıkardı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Yusuf Atmaca, hatalı b...

Diyarbakır'da Muhtarlık Seçimi Kavgası: 1 Kişi Öldü, 11 Kişi Yaralandı

Diyarbakır'da oy verme işlemleri sırasında taraflar arasında muhtarlık seçi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Haciz İddialarını Yalanladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, SGK tarafından belediyeye yönelik herhangi bir...

Halkbank Davası ABD Yargıtay Mahkemesi'ne Taşınıyor

Halkbank, ABD'de devam eden ceza davasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bank...

Danıştay'ın Ayasofya Kararına Rus Ortodoks Kilisesi'nden İlk Tepki

Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 ...
Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri