ABD’de Şirket Kurmak İçin En İyi Eyaletler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

E2 yatırımcı vizesi almak için ABD’de şirket kurmayı planlıyorsanız en zor adımlardan birine gelmişsiniz demektir. Bunun nedeni Amerika Birleşik Devletleri’nde 50 farklı eyalet bulunuyor ve her birinde iş hayatı ve olanaklar oldukça farklı. Aslında eyalet desek de her biri birer federe devlet. Yani her eyalet farklı bir devlet olduğundan kanunları da değişkenlik gösteriyor. Hangi iş alanında yatırım yapacağınıza göre en iyi eyalet de değişiyor.

Söze ilk olarak şirketin lokasyonunun ve konumunun ne kadar önemli bir unsur olduğunu hatırlatarak başlayayım. Şirketin bulunduğu alan, en az iş modelinin kendisi kadar önemlidir. Öyle ki birtakım şirketlerin başarı sağlayabilip, sağlayamadıklarını anlayabilmenizin en önemli faktörlü lokasyon, yani coğrafyadır.

Bu bakımdan konu incelendiğinde, eğer E2 vizesi için yatırım yapacak ve bir şirket açacaksanız en az şirketin faaliyet alanı kadar şirketin konumuna özen göstermeniz gerekmektedir. Mevzu bahis Amerika Birleşik Devletleri’nde bir şirket kurmak ise işiniz çok daha zor. Yukarıda bahsettiğimiz üzere Amerika Birleşik Devletleri’ndeki her bir eyalette farklı kurallar ve farklı kanunlar bulunuyor.

E2 yatırımcı vizesi için bir girişimde bulunarak bir şirket kuracaksanız, bunun için en iyi üç eyalet Delaware, Wyoming ve Nevada eyaletleridir. Bunun nedeni bu üç eyaletteki kanunların ve genel işleyişin girişimcileri destekleyici nitelikte olmasıdır. Yeni bir şirket kuracaksanız en iyi üç eyalet bunlardır.

Amerika Birleşik Devletleri E2 vizesi hakkında diğer tüm merak ettiklerinizi öğrenmek için Amerikarehberi.com’u buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri