Adriana Lima Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yaşı ilerlemesi rağmen halen Victory Secret’in önemli mankenleri arasında yer alan Adriana Lima bu yıl yine Victory Secret defilelerinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Kadın iç çamaşırlarını sergileyen Adrianan Lima bunun yanı sıra kadınlara özel pijama, elbise, mayo ve ayakkabı tanıtımlarında da bulundu. Adriana Lima Victorya secretin bir üyesi olarak şampuan ve diğer güzellik ürünlerinide tanıtmaya devam ediyor. Tüm dünyanın severek takip ettiği güzel manken Adriana Lima Victory Secret Defilesinde yine birbirinden güzel moda kıyafetleri tanıttı.

Adriana Lima Defilede Büyüledi

Victorya Secretin özellikle yılbaşı defilesinde geceye damgasını vuran isimlerden biri olmuştu. Adriana Lima’nın yanı sıra Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Joan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss gibi mankenlerde kıyafetleri oldukça iyi taşıyarak güzel bir defile ortaya koydular. Nefes kesen defilelerden biri olan Facshion şov 2014 Victoria’s Secret’in geleneksel her yılbaşında yaptığı defileler arasında yer alıyor.

Alessandra Ambrosio ve Adriana Lima

Adriana Lima’nın defilede en çok Alessandra Ambrosio ile yakınlaştığı ve en iyi arkadaşlarından biri olduğu görüldü. Birçok televizyon programına birlikte katılan Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio Victorya Secret defilesinin iki güzel mankeni olarak iyi işler çıkarmaya devam ediyor. Formlarını daima koruyan ve kilo almamaya özen gösteren güzel mankenlerin dünyada en çok bilinen ünlü mankenlerden olduğu bilinmekte.

Adriana Lima Fotoğrafları

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri