Aile ve Çift Terapisi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi, kadın girişimci kadın girişimci Göksu Ceren Dübüş olan öncü bir psikoloji merkezidir. İstanbul’un kalbinde bulunan merkezimiz, psikologluk hizmetleri sunmakta ve İstanbul’da psikolog arayanlar için ideal bir tercih olmaktadır. Ayrıca çift terapisi konusunda da uzmanlaşmış olan merkezimiz, ilişki sorunlarıyla baş etmek isteyenler için değerli bir destek noktasıdır.

Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi, bireysel terapiler, aile çift terapisi, cinsel terapiler, PSİKODRAMA Grup Yaşantısı, WISC-IV ÇOCUK ZEKA ÖLÇEĞİ, MMPI KİŞİLİK ENVANTERİ, MOXO Sürekli Performans Testi gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır. Merkezimizde çalışan uzman klinik psikologlar, Türk Psikologlar Derneği tarafından akredite edilen üniversitelerde Psikoloji lisans eğitimi almış, yüksek lisans mezunu ve uzmanlık alanlarında tecrübe sahibi profesyonellerdir.

Bireylerin psikolojik sorunlarını ele alarak işlevsel olmayan düşünce ve davranışlarını değiştirmeyi hedefleyen Bilişsel ve Davranışçı Terapi, Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde etkili bir şekilde uygulanmaktadır. Bu terapi yaygın kaygı bozuklukları, panik bozukluk, obsesif-kompülsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, depresyon, yeme bozuklukları ve kişilik bozuklukları gibi pek çok psikolojik soruna çözüm sunmaktadır.

Merkezimizde sunulan bireysel terapiler çeşitli konuları kapsamaktadır:

Duygu Durum Bozuklukları (depresyon vb.)

Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları (panik atak, obsesif-kompülsif bozukluk, sosyal fobi, takıntılar, gelecek kaygısı)

Bağlanma Sorunları

Travma Sonrası Stres Bozukluğu

Yeme Bozuklukları

Uyum Bozuklukları

Öfke ve Dürtü Kontrol Bozuklukları

Yas ve Kayıp Süreci

Yetişkin Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu

Benlik Değeri ve Özgüven Problemleri

Kişilerarası İlişkiler (aile içi, akranlar, romantik ilişkiler)

Yaşamsal Değişimler (evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, iş değiştirme)

Bağımlılık Problemleri (alkol ve madde kullanımı, internet bağımlılığı)

İletişim Sorunları

Karar Verme Sürecinde Güçlükler

İş Hayatında Stresle Başa Çıkma

Duyguları Anlama ve İfade Etme Zorlukları

Mutsuzluk, Yalnızlık, Anlam Arayışı, Ait Hissedememe

Fiziksel/Cinsel/Psikolojik Şiddet ve İstismar

Geçmiş Olayları Zihinde Tekrar Etme

Sınır Koyma

Özgüven Eksikliği

Travmatik Yaşantılar

Yeme Problemleri

Uyku Problemleri

Beden Algısı ile İlgili Sorunlar

Cinsel Terapi konusunda ise, Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi uzmanları, kadın ve erkek cinsel işlev bozuklukları, mastürbasyon, porno ve seks bağımlılığı gibi konularda eğitim almış ve deneyim kazanmıştır. Cinsel terapi seansları, karşılıklı diyalog, paylaşım ve uzlaşı üzerine kurulu bir konuşma terapisi şeklinde gerçekleştirilir.

Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi olarak, mesleki çalışma ve etik sınırları gözeterek, her bireye özel bir tedavi planı ve yaklaşım geliştirmekteyiz. Rastlantısal sonuçların hedeflendiği her tür ekol, müdahale ve tekniklerden kaçınmaktayız. Müşterilerimizin psikolojik sağlığını iyileştirmek ve daha mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak için çaba sarf etmekteyiz. Psikolog randevusu almak için adresimiz ve iletişim numaramız:

Suadiye Mah. Bağdat Caddesi No:401-1 Kadıköy/İSTANBUL

+905422715268

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri