Demirtaş: Kim Hangi Amaçla Yaparsa Yapsın Terördür

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırı sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Demirtaş, “Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlaken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz” dedi.

İstanbul’da saat 16:20’de Taksim İstiklal Caddesi üzerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Ölü ve yaralıların olduğu olayla ilgili terör şüphesi devam ederken, bankta 40-45 dakika oturan bir kadının çantayla bombaya bıraktığı üzerinde duruluyor.

DEMİRTAŞ’TAN TAZİYE MESAJI

Patlama sonrası siyasi partiler ve isimlerden peş peşe taziye mesajları yayınlandı. Bu isimlerden biri de Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oldu.

“ASLA KABUL ETMİYORUZ”

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulunan Demirtaş, “Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmis olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlaken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz.” dedi.

“LANETLİYORUM”

Sözlerini sürdüren Demirtaş, “İstiklâl Caddesi’nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İşte Demirtaş’ın o paylaşımı;

Demirtaş’tan Taksim’deki paylamayla ilgili çok konuşulacak paylaşım: Kim hangi amaçla yaparsa yapsın terördür

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri