Erdoğan: “Gündemimizde Enflasyonu Düşürmek Var”

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane’de katıldığı toplu açılış töreninde enflasyona ilişkin mesajlar verdi. Hayat pahalılığını azaltmak istediklerini kaydeden Erdoğan, “Gündemimizde enflasyonu düşürmek hayat pahalılığını sonlandırmak var. Gündemimizde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek var. Dün emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi Meclis takdirine sunduk. Çalışanlarımızı enflasyon karşısında koruma taahhüdünü bir kez daha gösterdik.” dedi.

Gümüşhane’de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığını sonlandırmayı amaçladıklarını söyledi. Erdoğan, “Gündemimizde enflasyonu düşürmek hayat pahalılığını sonlandırmak var. Gündemimizde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek var.” diye konuştu.

“GÜNDEMİMİZDE ENFLASYONU DÜŞÜRMEK VAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt’tan sonraki durağı Gümüşhane oldu. Gümüşhane’de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin mesajlar verdi. Çalışanları enflasyona ezdirmeyeceklerini belirten Erdoğan, “Kendi önceliklerimiz doğrultusunda hareket ediyoruz. Gündemimizde deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması var. Enflasyonu düşürmek hayat pahalılığını sonlandırmak var. Gündemimizde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek var. Dün emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi Meclis takdirine sunduk. Çalışanlarımızı enflasyon karşısında koruma taahhüdünü bir kez daha gösterdik.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde enflasyonu düşürmek var

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Selçuklu’nun Osmanlı’nın gözbebeği olan Gümüşhane nasıl 1048’de Türk İslam mührünü vurduysa 2023’de Türkiye Yüzyılı mührünü gönlümüze nakşeden Gümüşhane. Bugün sizleri bir kez daha hürmetle selamlıyorum.

“SİZLER BİZE İNANDINIZ”

Gümüşhane’nin civanı mert insanlarına sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Az önce Bayburt’taydık. Seçimlerde verdikleri rekor destek için teşekkür ettik. Şimdi de Gümüşhane’nin misafiriyiz. Tarihi oy oranıyla bize sahip çıkan Gümüşhane’ye teşekkür ediyorum. Bizimle omuz omuza yürüdüğünüz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Tarihimizin en kritik seçimlerinde sizler bize inandınız. Güveninizi de Türkiye 2. olarak gösterdiniz. Hiçbir karanlık plan ve iftiranın aramızdaki muhabbeti sarsamayacağını ispat ettiniz. Seçimlerde sadece 7’li koalisyon masasını devirmediniz, Pensilvanya’dan Kandil’e tüm destekçilerini de sandığa gömdünüz.

“NEYİ TAAHHÜT ETMİŞSEK YERİNE GETİRDİK”

Gümüşhane Belediyemiz ile millet bahçesinden pazar yerlerine 26 ayrı yatırımı sizlerin istifadesine sunuyoruz. Üniversitemize ait meslek yüksek binasını ve yurt binasını resmi olarak bugün hizmete açıyoruz. Bu yatırımların şehrimize hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Bu tesislerin inşasında emeği geçen tüm çalışanlara şükranlarımı sunuyorum. Özellikle turizm alanında tabi güzellikleri ve tarih hazinesiyle Gümüşhane ciddi bir potansiyele sahip. Bunların harekete geçirilmesi için şehrimizi yeni projelerle destekleyeceğiz. Bunları söylerken CHP genel başkanı gibi laf olsun diye söylemiyoruz. Onlar şu anda kendi aralarında birbirine girdiler. Bay bay Kemal’den bir şey olmaz. Biz meydanlarda verdiği sözü Ankara’ya dönünce unutanlardan değiliz. Biz 2 Seçim arasında ağız değiştirenler değiliz biz sözünün eri bir partiyiz. Biz sözünü senet olarak kabul eden bir ittifakız. Cumhur İttifakı olarak partilerimiz verdikleri sözün arkasında durdular. Neyi taahhüt etmişsek onu da yerine getirdik. 21 yılda 32 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık.

Benzer Haberler

İran'da Starlink Hamlesi Yeni Bir Krizi Tetikledi

İran’da ekonomik sorunlar nedeniyle başlayan ve 15 gündür devam eden protes...

2022 Yılı Sonu için Enflasyon Tahminini Açıkladı

Türkiye'nin enflasyonla mücadelesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Hazi...

Kırıkkale'de Konut Yatırımı için Amortisman Süresi Düştü

Geri Ödeme Süresindeki Düşüş Talebi Artırdı Kırıkkale’de gayrimenkul yatır...

Mavi Balina Şüphesi! Kabus Geri Mi Döndü?

İstanbul'da Arda Yurtseven, Isparta'da ise Alişan Soylu hayatlarının baharı...

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat Hakkında Konuştu

Eşi Başak Dizer'le yemek yedikleri mekandan çıkarken görüntülenen Kıvanç Ta...

Erdoğan: "Yalancının Mumu Yatsıya Kadar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü nedeniyle Atatü...

Yerli Aşıyı Geliştiren Bilim İnsanından Çağrı

Türkiye'nin virüs benzeri parçacık (VLP) temelli ilk yerli Kovid-19 aşısını...

Chelsea, PSG'nin Gündemindeki Telles için 40 Miyon Euro Teklif Yaptı

Uzun süredir Porto'nun Brezilyalı sol beki Alex Telles'i kadrosuna katmayı ...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Hükümete Çağrı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medya hesabından dik...

Gözaltına Alınan 10 Amiral, Metni Hazırlayıp Diğer Kişilere Ulaştırmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin yayınladığı bildiriye...

İşçilerin Üzerine Asansör Düştü

Giresun'da tadilat yapılan otelde asansör kabini işçilerin üzerine düştü. Y...

Melisa Aslı Pamuk'a Bu Kez Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Ego dizisinin setinde tartıştığ...

Taliban El Kesme Cezasını Geri Getiriyor!

Taliban'ın kurucularından Molla Nooruddin Turabi hırsızlar için uygulanan "...

Rusya, Kuru Yük Gemisine Uyarı Ateşi Açtı

Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de Ukrayna limanına doğru hareket eden k...

Ispanak Fiyatıyla Üreticinin Yüzünü Güldürdü

Türkiye'nin önemli ıspanak üretim yerlerinden Osmaniye'nin Kadirli ilçesind...
Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri