Galatasaray’da Muslera’nın yerine gelecek!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdürürken, gelecek sezonun planlamasını da yapıyor. Sarı-kırmızılı takımın en önemli gündem maddelerinden biri, kaleci Fernando Muslera’nın yerine kimin geçeceği. Uruguaylı eldiven, 2020 yılında ağır bir sakatlık geçirmiş ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Bu sezon da performansıyla eski günlerini aratan Muslera, artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor. Galatasaray yönetimi, spor haberlerinde verilen bilgilere göre Muslera’nın yerine gelecek ismi belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı. İşte Galatasaray’ın gündemindeki kaleciler…

Inaki Pena

Galatasaray’ın devre arasında Barcelona’dan kiraladığı Inaki Pena, Muslera’nın yerine geçmesi beklenen isimlerden biri. 24 yaşındaki İspanyol kaleci, Barcelona ile olan sözleşmesinin 30 Haziran 2023’te sona ereceğini ve yeni bir kontrat imzalamak istemediğini açıkladı. Pena, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istiyor. Galatasaray ile Real Betis’in de Pena için devrede olduğu öne sürüldü. Pena, Galatasaray formasıyla çıktığı 8 maçta 11 gole engel olamadı.

Roman Bürki

Galatasaray’ın ara transfer döneminde anlaşma aşamasına geldiği ve Fernando Muslera’nın sakatlığı nedeniyle ilk 11’de yer alması beklenen İsviçreli kaleci Roman Bürki, yeni takımını buldu. 31 yaşındaki eldiven, Borussia Dortmund ile yollarını ayırdıktan sonra İtalya Serie A ekiplerinden Lazio ile anlaştı. Bürki, Lazio ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray’ın Bürki transferinden vazgeçmesinin nedeni ise maliyetinin yüksek olmasıydı.

Adam Zampa

Galatasaray’ın Muslera’nın yerine düşündüğü bir diğer isim ise Avustralyalı kaleci Adam Zampa. 29 yaşındaki eldiven, Avustralya A-League takımlarından Melbourne City’de forma giyiyor. Zampa, bu sezon ligde 25 maçta kalesinde 23 gol gördü ve 9 kez gol yemeden maçı tamamladı. Zampa’nın Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı ve kulübüyle olan sözleşmesinin 2024 yılında biteceği belirtildi. Zampa, Avustralya Milli Takımı’nda da 12 kez forma giydi.

https://www.haber.biz/spor/

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri