Hamamböceği Sütü İnek Sütünden Dört Kat Faydalı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bilimsel olarak gerçekleştirilen bir çalışma, gündeme bomba gibi düştü. Hindistan’daki Kök Hücre Biyolojisi ve Rejeneratif Tıp Enstitüsü’nden araştırmacılar, hamamböceği sütünün, inek sütünden 4 kat daha faydalı olduğunu tespit etti.

Bilim dünyası, çağımızda git gide derinleşen gıda krizine çözüm yaratmak adına çalışmalarına devam ediyor. Hindistan’da gerçekleştirilen bir çalışma ise hayli dikkat çekti.

SÜTÜ ÇOĞALTMANIN ARAYIŞINA GİRDİLER

Gazeteci – yazar Muhammed Ragıp Çalık’ın bir bilim dergisinde kaleme aldığı habere göre Hindistan’daki Kök Hücre Biyolojisi ve Rejeneratif Tıp Enstitüsü’nden araştırmacılar, gerçekleştirdikleri araştırma sonucunda hamamböceği sütünün inek sütünden 4, manda sütünden ise 3 kat daha fazla besleyici olduğunu tespit etti. Ancak sütün sağılma imkanı olmayacağı için şimdi kristaller aracılığıyla çoğaltılması çalışması yapılıyor.

“HARİKA BİR PROTEİN TAKVİYESİ OLABİLİR”

Çalışma hakkında açıklamalarda bulunan araştırmanın başyazarı Ramaswamy, “Eğer kalori bakımından yüksek yiyeceklere ihtiyacınız varsa aradığınız şey süttür. Ve hamamböceklerinde bulunan süt, harika bir protein takviyesi olabilir” ifadelerini kullandı.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri