İki Oğluyla Aynı Üniversiteye Giden Baba Çevresinden Takdir Topladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Veysel Düzcan (50) ile oğulları Alper (20) ve Ayberk (25), hocalar ve öğrenciler tarafından takdir ediliyor. Amfide yan yana oturan Veysel Düzcan ile oğulları, hem evde hem okulda beraber olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

EMEKLİ OLDUKTAN SONRA YENİDEN ÖĞRENCİ OLDU

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaparken, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ön lisansını ve aynı üniversitenin 4 yıllık İşletme Bölümü’nü bitiren Veysel Düzcan, emekli olduktan sonra yeniden öğrenci oldu. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi oğlu Alper ve aynı okulun Gazetecilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra yüksek lisansa başlayan diğer oğlu Ayberk ile üniversiteli olan Veysel Düzcan, en büyük hayalinin, Gazetecilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra akademisyen olarak ders vermek olduğunu söyledi.

“HAYALİN PEŞİNDE KOŞUYORUM”

Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencisi Veysel Düzcan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde tim komutanlığı, karakol komutanlığı, garnizon komutanlığı görevlerinde bulunduğunu belirterek, 30 yıllık askerlik görevine akademik kariyer eklemek üzere İletişim Fakültesi’ne girdiğini söyledi. Düzcan, “Burada aldığım eğitimimle Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki deneyim ve tecrübemi birleştirip Milli Savunma Akademisi’nde gelecek kuşak askerlerimize hoca olarak ders vermek istiyorum. Bu hayalin peşinden koşuyorum. İnşallah bunu gerçekleştirebilirim” dedi.

“ARKADAŞLARIMIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR”

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Alper Düzcan, babası ve ağabeyiyle aldıkları derslerde yan yana oturmaktan mutlu olduğunu söyledi. Düzcan, “Bu durum arkadaşlarımızın da ilgisini çekiyor. Bazı arkadaşlarımız ‘Babanızla aynı okulda okurken nasıl rahat ediyorsunuz?’ gibi sorular soruyor. Dışarıdan bakıldığında sıra dışı olsa da bizim için rutin hale geldi. Birbirimize hep kol kanat gerdiğimiz için normal bir durum. Babam bize teoride yardım ediyor, biz de ona pratikte” diye konuştu.

‘KEŞKE BABAMLA HABER PEŞİNDE BİRLİKTE KOŞSAK’

Gazetecilik Bölümü mezunu olan, yüksek lisans öğrencisi Ayberk Düzcan, babası ve kardeşiyle aynı sektörde, aynı kurumda çalışmak istediğini söyledi. Ayberk, “Keşke böyle bir imkanımız olsa. Babamla ve kardeşimle aynı kurumda çalışmak, birlikte muhabirlik yapmak isterdim. Babam bize yol gösterici oluyor, hatalarımızı gösteriyor. Babam olduğu için okuldan kaytaramıyoruz. Eğitimimizi daha kaliteli alabiliyoruz. Babam bizi yakından takip ediyor. Bizi daha kontrol edebilir durumda” dedi.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri