Öğrenciler Tatil için Şehir Dışına Akın Ediyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Okulların tatile girmesiyle birlikte biraz olsun stres atmak isteyen veliler ve öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yoğunluk oluşturdu. Ara tatili çocuklarıyla birlikte İzmit’te geçireceğini belirten Gülay Altunışık, “Şimdi anneannemize gidiyoruz. Sonra akraba ziyaretleri yapacağız” dedi.

Okulların ara tatile girmesinin ardından, koronavirüs nedeniyle zor bir eğitim süreci geçiren öğrenciler ve velileri de dinlenmek adına İstanbul dışına çıkıyor. Bu nedenle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yoğunluk oluştu.

HERKESİN PLANI FARKLI

Tatili hem İstanbul dışında değerlendirmek isteyenler hem de farklı illerden İstanbul’a gelenler nedeniyle otogar girişinde trafik kilitlendi. Ara tatili çocuklarıyla birlikte İzmit’te geçireceğini belirten Gülay Altunışık, “Şimdi anneannemize gidiyoruz. Sonra akraba ziyaretleri yapacağız. Çocuklar için de birkaç yere gideceğiz eğlenmeleri için.” dedi. 12 yaşındaki Nisa Liva Altunışık ise, “Okulumu özleyeceğim. Hem okumayı hem ders yapmayı özleyeceğim. Tatilimi annemin dediği gibi değerlendireceğim “diye konuştu.

“ÖĞRETMENLERİMİ ÖZLEYECEĞİM”

“13 yaşındaki Cenk Aydın, “Arkadaşlarımla oyunlar oynamayı özleyeceğim. Öğretmenlerimi de özleyeceğim. Okulumu çok seviyorum. 9 günlük tatilde anneannemi ziyaret edeceğim. Köyde arkadaşım var onunla görüşeceğim” dedi.

“İSTANBUL’A TATİL AMAÇLI GELDİK

“Çocuklarıyla birlikte İstanbul’a geldiğini söyleyen Şefika Öksüz, “Ege’deydik buraya geldik tatil amaçlı. Ailemiz burada hem ziyaret edelim hem de tatilimizi güzel değerlendirelim istedik. Biletlerimizi ayarladık. Sinemaya gideceğiz. 2 gün tiyatro var. Etkinliklere katılacağız. Dolu dolu geçecek tatilimiz” ifadelerini kullandı.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri