Şimdi de Denizanaları İstila Etti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

İstanbul Arnavutköy sahiline sabah saatlerinde balık tutmaya giden vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında kısa süreliğine şaşkına uğradı. Daha sonra suya yaklaşan balıkçılar, beyaz canlıların denizanası olduğunu fark etti. Denizanaları, zehirleri sayesinde insan derisini ciddi boyutlarda yakabiliyor.

Arnavutköy’de sabah saatlerinde balık tutmaya giden vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Kıyı şeridinin denizanasıyla kaplandığı gören balıkçılar, salyaları insan derisini yakan denizanalarının balıkçılığa da zarar verdiğini dile getirdi.

Tüm sahil şeridini denizanaları kapladı! Kimse elini suya sokmaya cesaret bile edemiyor

GECE DAHA YOĞUNLAŞTILAR

İstanbul Boğazı’nda yoğunlukla görülmeye başlanan denizanaları sahil şeridini kapladı. İrili ufaklı pek çok denizanası Arnavutköy sahil şeridinde yoğun bir biçimde görüldü. Balık tutmaya gelen vatandaşların da dikkatini çeken denizanaları özellikle gece yoğun bir biçimde görüntülendi.

“SUYUN DİBİNDE OKSİJEN AZALIYOR”

Gece arkadaşlarıyla birlikte balık tutmaya ve kıyıya vuran denizanalarının artışı hakkında konuşan Kadir Sezgin,” Artış olması normal. Genelde deniz ara sıra sirkülasyon olup, suyun dibinde oksijen azaldığı zaman denizanaları su üstüne çıkar. O da dönem dönem zaten Marmara Denizi’nde olan şeyler. Dönem dönem olup görsel olarak biraz sıkıntı oluşturuyor. Onun dışında balıkla ilgili sıkıntısı olan bir şey değil ve olması doğal bir şey. Çünkü bu bir doğa olayı ve deniz kendi kendini yeniliyor” diye konuştu.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri