The Woman Studio Aksaray Kuaför

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Aksaray’ın en popüler ve en çok ziyaret edilen güzellik merkezi The Woman Studio olmaya devam ediyor. Kadın ruhuna hitap eden saç tasarımı ve bakım işlemleri profesyonel eller tarafından gerçekleştiriliyor. Ferit Yüksel ve alanında uzman ekibi  yılların tecrübesini müşterilerini memnun etmek için kullanıyor.

The Woman Studio ekibi tarafından kadınların en değerli hazinesi saçları bir sanatkar ustalığı ile işlenmektedir. Son yıllarda maşa ve düzleştirici kullanımın artmasından dolayı saçların yıpranma oranları da yükselmiştir. Sık sık yüksek ısıya maruz kalan saçların canlılığını ve doğal yapısını koruması imkansız bir hal almıştır. The Woman Studio da saç boyama ve kesiminden önce bakım işleminin yapılması sağlanır. Protein bakımı ile saçın beslenmesi sağlanırken, keratin bakımı ise canlılığın artmasına olanak tanımaktadır. Natürel yapısını güçlendiren saç üzerine işlem yapılması daha güzel bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır. Ayrıca, saçların belirli aralıklar ile kesilmesi de gerekmektedir. Saçta oluşan kırıklar uzama sürecinin yavaşlamasına hatta durmasına neden olur. Kadınların en çok şikayet ettikleri konulardan birisi de saçlarının uzamamasıdır. Bakımsız bir saçın uzaması mümkün olmaz. Saçın doğal yapısının zedelenmesini önleyecek onarım sürecinden geçmesi gerekir. Saçın kesilmesi yeniden güçlenmesine yardımcı olur. Boya gibi kimyasal maddeler içeren işlemlerden sonra mutlaka iyi bir bakım yapılması gerekmektedir. Isıya karşı koruyucu ürünlerin tercih edilmesi faydalı olacaktır.

Saç yapımı esnasında ise tecrübenin önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Yüz tipine uygun olmayan saç modelleri görüntünün bozulmasına neden olacaktır. Bu noktada tecrübeli ve işinin ehli bir kuaförün yol gösterici olması beklenir. Kuaförün yönlendirmeleri ve önerileri doğrultusunda yüz tipine uygun saç modeli tercih edilebilir. Çivi maşa, dalgalı fön, at kuyruğu, saç örgüsü, topuz ve düz fön gibi uygulamalarda kuaförün gereken titizlikte çalışması talep edilmelidir. The Woman Studio da düz fön çekilirken bile saçın yapısına dikkat edilmektedir. Müşterinin yüz şekline göre gerekli yerlerde saça hacim verilir. Dolgun ve parlak saçların göz kamaştırıcı etkisi saç işleminin her anına yansıtılmalıdır. Bu sayede iyi bir hizmet almanın rahatlığı içerisinde olabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/thewomanaksaray/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thewomanaksaray/

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri