Yanlış Anladı Paket Servis Kuryesini Vurdu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bolu’da husumetlilerinin tetikçisi olduğunu düşündüğü paket servis kuryesine defalarca ateş ederek ayağından vuran şahıs, gazetecilerin “Neden vurdunuz? Daha önce husumetiniz var mıydı?” sorusuna “Selam yollamışlar. Ben de selamlarını aldım” dedi. “Yanlışlıkla mı vurdunuz?” sorusuna ise “Hayır. Beni vurmaya geldi, vurdum” diyerek cevap verdi.

Sağlık Mahallesi Okur Sokak’ta özel bir şirkette paket servis kuryeliği yapan A.Y., yemek şiparişi verilen sokakta adres aradığı sırada husumetlilerinin tetikçisi olduğunu düşünen Cuma A.’nın silahlı saldırısına uğradı. Kendisini vuracağını düşündüğü kuryenin üzerine defalarca ateş eden Cuma A., A.Y.’yi ayağından yaraladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kanlar içinde yerde kalan A.Y.’yi gören vatandaşlar durumu 112 Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan A.Y., tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Tetikçi sandığı paket servis kuryesini kendisini öldüreceği düşüncesiyle ayağından vurdu

“SELAM YOLLAMIŞLAR, BEN DE SELAMLARINI ALDIM”

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri Cuma A.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, Cuma A.’nın kaçtığı güzergahta yaptıkları aramada şahsı Sağlık mahallesi Dodurga caddesi üzerinde yakaladı. Gözaltına alınan C.A., ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki ifadesinin ardından sağlık raporu için hastaneye götürülen C.A., gazetecilerin “daha önceden husumetin var mıydı?” sorusuna, “”Selam yollamışlar. Ben de selamlarını aldım” diyerek cevap verdi.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri