Şeyma Çöl Partisinde Aşka Geldi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Şeyma Subaşı, sevgilisi Meedo ile birlikte Burning Man’e katıldı. Festivalde aşka gelen Subaşı, sevgilisinin kucağında verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı bir küs bir barışık olduğu Mohammed Alsaloussi ile son dönemde yeniden birlikte. Uzun bir süredir tatilde olan aşıklar son olarak Burning Man’e katıldı.

SAÇLARINI RENGARENK YAPTI

Burning Man Festivali’ne katılacağı için saçlarını rengarenk bir şekilde ördüren Şeyma Subaşı daha önceki paylaşımında “En sevdiğim şehirlerden biri olan güzel Miami’den merhaba. Çılgın saçlarımdan anlayabileceğiniz gibi, yine Burning Man’e gidiyorum. Bu, festivale beşinci kez katılışım olacak, ama bu sefer benim için daha özel çünkü Meedo’m ile birlikte gidiyoruz. Dürüst olmak gerekirse onun için daha heyecanlıyım. Hepsi gibi bu da bizim için de çok güzel bir deneyim olacak.” açıklamasını yapmıştı.

“HARİKA ANLAR YAŞADIM”

Festivalde aşka gelen ve ilginç fotoğraflarını paylaşan Subaşı, “Harika ve güzel anlar daha yaşadım… İşleri yapma şeklimiz çok güzeldi ve çok iyiydi… Evet ‘ iyi – eğlenceli ve doğru ‘ İşte böyle hissettim. Kendime saklayacağım ve herkesle paylaşmayacağım çok daha fazla düşünce… Bizimle çok gurur duyuyorum … Çok seviliyoruz. Sallandık! ” notunu düştü.
İşte Şeyma Subaşı ve sevgilisinin festivalden özel kareleri;

Çöl Partisinde aşka geldi! Şeyma Subaşı sevgilisinin kucağında poz verdi

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri