ABD’li Boksör Ringden Putin’e Seslendi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

ABD’li boksör Kevin Blue ‘Kingpin’ Johnson, Rusya’da yaptığı ve kazandığı maç sonrasında ringde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslendi ve Rus vatandaşlığına geçmek istediğini söyledi. Johnson konuşmasında, “Saygın Vladimir Putin eğer izliyorsanız ve duyuyorsanız, ben Kevin Johnson, kariyerime buraya tam olarak yerleşerek devam etmek istiyorum.” dedi. ABD’li bir boksörün Rusya’dan vatandaşlık istemesi sosyal medyada şaşkınlıkla karşılandı.

Rusya’da yaptığı ve kazandığı maç sonrasında ABD’li boksör Kevin Blue ‘Kingpin’ Johnson ringde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, Rus vatandaşlığına geçmek istediğini duyurdu.

PUTIN’E VATANDAŞLIK ÇAĞRISINDA BULUNDU

ABD’li profesyonel ağırsıklet boksörü Kevin ‘Kingpin’ Johnson, dün akşam Rusya’nın başkenti Moskova’da Rus boksör Vyacheslav Datsik ile yaptığı ve kazandığı boks maçı sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin’e seslenerek Rus vatandaşlığına geçmek istediğini duyurdu.

“RUSYA’NIN EVİM OLMASINI İSTİYORUM”

Johnson maç bitimiyle ringde kendisine uzatılan mikrofona yaptığı açıklamada, “Hayat boyu sürecek bir değişiklik yapmaya gerçekten hazırım. Başkana seslenmek istiyorum, Saygın Vladimir Putin eğer izliyorsanız ve duyuyorsanız, ben Kevin Johnson, kariyerime buraya tam olarak yerleşerek devam etmek istiyorum. Onayınızla Rus pasaportu almak ve Rusya’nın evim olmasını istiyorum.” dedi.

ABD’li boksör ringden Putin’e seslendi! Talebini duyanlar kulaklarına inanamadı

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri