Arka Sokaklar Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Arka Sokaklar dizisi 8. sezonuyla Kanal D ekranlarında bomba gibi geliyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin Cuma günü yayınlanacağı ile ilgili haberler yapılmıştı. Fakat, Kanal D yönetimi bu yıl Arka Sokaklar dizisini Cumartesi gününe alıyor. Artık Arka Sokaklar dizisi cumartesi günleri Kanal D ekranlarında 8. sezonuyla yayınlanmaya devam edecek.

Arka Sokaklar Dizisi Gamze Özçelik Neden Ayrıldı?

Geçtiğimiz sezon Arka Sokaklar dizisinde ölerek diziye veda eden Gamze Özçelik Arka Sokaklar dizisi izleyicilerini adeta yasa boğmuştu. Gamze Özçeliğin diziden ayrılmasına üzülen ve veda bölümünde seyirciyi göz yaşlarına boğan Gamze Özçeliğin ardından dizide yeni neler olacak hep birlikte göreceğiz. Gamze Özçelik Arka Sokaklar dizisinde ayrıldı. Fakat, Kanal D ekranlarında bu yıl yer almaya devam edecek. Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan Fatih dizisinde yer alacak olan Gamze Özçelik hayranlarının ilgisinden dolayı oldukça memnun.

Arka Sokaklar Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak

Yeni sezonda yeni konularla devam edecek olan Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranların cumartesi akşamları yayınlanacak. 8 sezondur aynı kanalda yayınlanmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi tekrar bölümleriyle bile reyting oranlarını olumlu etkilemeye devam ediyor. Kanal D’nin son yıllarda en çok beğenilen Polisiye dizisi Arka Sokaklar her hafta cumartesi yayınlanacak.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri