Bilişşsel Akademi İle Hızlı Okuma

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Okuma ve aynı zamanda okuduklarınızı anlama hızını artırmak istiyorsanız, Bilişsel Akademi size yardımcı olabilecektir. Hızlı Okuma ve anlama kursları ile kısa zamanda beklenmeyecek başarı kazanmak artık mümkündür. Farklı metin içerikleri konusunda, okurun izlemesi ve takip etmesi gerekli yöntemler hassasiyetle aktarılmaktadır.

İyi bir okur, kısa zamanda verilenleri, yüksek anlama oranı ile okuyabilmektedir. Siz de bu seviye olan bir okur haline gelmeyi düşünüyorsanız, kurslarımız size iyi gelecektir. Kısa sürede verilen hedefe ulaşmanızı taahhüt etmekteyiz. 3 hafta boyunca devam edecek kurslarda, 2’şer gün kurs planlaması yeterli olacaktır.

Hızlı Okuma Kursu Bana Ne Kazandırır?

Günümüzde pek çok insan, hızlı okuma ve okuduğunu anlama konusunda bir takım sorunlarla karşılaşmaktadır. Hızlı okuma ve anlama teknikleri kursu ile de genel olarak insanlara hızlı okuma kabiliyeti kazandırılmaya odaklanılır. Ancak Bilişsel Akademi ile öğrenciler, yalnızca hızlı okuma değil, aynı zamanda anlamlandırılmış okuma ile de zihin genişliğine erişme imkanına sahip olabileceklerdir.

Düşününüz ki, roman okuyorsunuz ya da önemli bir metin… Burada hızlı okumanın yanında, size yöneltilen mesajın içeriği de zaman kadar önemlidir. Okuma güçlüğü yaşayan bireyler için, psikologların da dahil olduğu bir eğitim süreci ile sizeri karşılamaktayız. Bununla beraber eğitime, okuma yazma bilen herkesi tüm içtenliğimizle beklemekteyiz.

Hızlı Okuma Kurslarına Bilişsel Akademi İle Merhaba

Okuma kabiliyetinin genişletilmesi, kişilerin belirli konularda önemli konumlara erişmesine yardımcı olmaktadır. Anlayarak hızlı okuma teknikleri kursu ile özellikle DGS, ALES, KPSS ve lise ile üniversite sınavlarında yer alan Türkçe bölümü, sorularında, avantaj sağlanmaktadır. Bu kursu alan öğrenciler, kısa sürede rakiplerine ciddi oranda fark atabilmektedir.

Hızlı okuma kurslarımıza dahil olmak isteyen tüm bireyler için şu süreçleri uygulamayı düşünmekteyiz. Buna göre;

  • Bilinçsizlik: ilk gün olarakta tabir edilen başlangıç sürecinde, yanlış ve sisteme uymayan okuma alışkanlıkalının terk edilmesi hedeflenmektedir.
  • Çıraklık: Kursun ikinci ve üçüncü gününde, farklı örnek uygulamaları sayesşnde blok okuma tarzı kavranmaktadır.
  • Biliçlenme ile İleri Teknikler: Hızlı okuma ve anlamlandırma konularına giriş yapılmaktadır.
  • Ustalık Dönemi: Kararlılık ve kursa verilen önem sayesinde, usta denilen birer okuyucu ve okuma tekniklerinden haberdar kişiler haline gelebilmektesiniz. 6 günlük süreç sonunda, verilen teknikler ile kişilerde muazzam değişiklik gözlenmektedir.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri