Ender Balkır Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Birçok dizi müziğini seslendiren Ender Balkır son dönemde Şarkılar Bizi Söyler programıyla adından daha fazla söz ettirmeyi başardı. Ender Balkır aynı zamanda Düğün Dernek filmininde müziklerini seslendirmiştir. Ender Balkır hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ve Ender Balkır’ın hayatını merak edenler için sizlere ayrıntılı bilgiler sunacağız.

Ender Balkır, 1977 senesinde Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde doğmuştur. Türkülere hayranlığı ve bilgisi babası ve dedesinden gelmektedir. Küçük yaşlardan onlardan dinlediği Harput türküleri Ender Balkır’ın türküye olan ilgisini ve bilgisini arttırdı. Matematik bölümü mezunu olan Ender Balkır kısa bir zaman öğretmenlik yapsada sonrasında profesyonel şekilde müzik hayatına başladı. Yıllardır edindiği bilgiler ve büyüklerinden aldığı bilgiler ışığında birçok türküye imzasını attı. 2007 senesinde ilk defa çıkardığı “Ezim Ezim” albümüyle başladığı müzik kariyerine 6 yıl aradan sonra “Ahir” adlı albümüyle devam etti. Ender Balkır günümüzde izlediğiniz birçok dizinin müziklerini oluşturan değerli isimlerden biri haline geldi. TRT Müzik’te her hafta program yapmakta olan Ender Balkır birçok farklı program ve radyo kanallarına konuk olarak katılmayı sürdürüyor.

Ünlü türkücü Ender Balkır’a ait bütün şarkıları tek bir bağlantıda bulabilirsiniz. Ender Balkır Tüm Şarkıların indir adresinden rahatlıkla indirebilir, farklı yerlerde aramanıza gerek kalmadan kısa sürede Ender Balkır’a ait tüm şarkılara ulaşabilirsiniz. Ender Balkır en çok dinlenen şarkısı olan Ruhumda Sızı, Ruhumda Sızı Ender Balkır indir adresinden indirilebilir ve dinleyebilirsiniz.

Kaynak: https://enyenimp3indir.net/

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri