Merve Sevi Evleniyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Barış Akarsu ile birlikte çektiği dizi sonrasında meşhur olan Merve Sevi Nişanlandı. Merve Sevi iş adamı sevgilisinin evlenme teklifini kabul etti. Bildiğiniz gibi oynadığı dizide rol arkadaşı Barış Akarsu’nun hayatını kaybetmesinden sonra bu durumdan etkilenen ancak bu olaydan sonra birçok dizide oynayarak ününü arttıran Merve Sevi nişanlandı.

Merve Sevi Nişanlandı
İş adamı sevgilisi Hakan Özten ile nişanlanan Merve Sevi bir süredir sevgilisiyle birlikte olup geçtiğimiz günlerde iş adamı sevgilisinden aldığı teklifi kabul etti. Önümüzdeki günlerde evliliklerinide görebileceğimiz Merve Sevi ve Hakan Özten nişanlandığı ve nişan fotoğrafının sosyal medyada da yer aldığı ortaya çıktı. kanalbilgi.net Güzel oyuncu Merve Sevi’nin hayranları için üzücü bir haber olsada Merve Sevi ve İş adamı aşkı Hakan Özten’e mutluluk diler ve en kısa sürede evliliklerini görmeyi arzu ederiz.

Merve Sevi Evleniyor mu?

Merve Sevi’nin daha önceden Şahan Gökbakar ile birlikte olduğu ve bu ilişkinin 3 ay gibi kısa bir sürede bittiğini biliyoruz. Merve Sevi nişanlandı ve nişan fotoğraflarına bakılırsa oldukça mutlu gözüküyor. Ancak, yinede Merve Sevi’nin henüz evlenmediğini ve hayranları için evlenmeme ihtimalinin devam ettiğini söylemeden geçmeyelim. Fakat, tabiki gönlümüz Merve Sevi’nin evlenerek mutlu olmasından yana.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri