Demet Akalın’dan Yasak Aşkla İlgili Açıklama

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Şarkıcı Deha Bilimlier’in eşi avukat Aslı Bilimlier’i, sahnesinde kendisini dinlemeye gelen modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddia edilmişti. Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu da iddialarını yalanlamıştı. İkiliye yakın arkadaş olan Demet Akalın’ın açıklamaları gündeme damga vurdu. Kafa karıştıran açıklamalar yapan Akalın, “Geçen sene iki tarafı da uyarmıştım. Daha çok hanım tarafını uyardım” dedi.

Şarkıcı Deha Bilimlier’in eşi avukat Aslı Bilimlier’i, sahnesinde kendisini dinlemeye gelen modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

“HABERİ DUYDUĞUMDA GÜLDÜM”

TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Deha Bilimlier iddiaları yalanlamıştı. Bilimlier, “Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul’daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı… Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah’la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm” demişti.

“ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİM”

Canlı yayına bağlanan modacı Gülşah Saraçoğlu ise, “Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı… Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok’a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar” söylemişti.

“GEÇEN SENİ İKİ TARAFI DA UYARMIŞTIM”

Daha Bilimlier ve Aslı Bilimlier’in yakın arkadaşı Demet Akalın’da açıklama yaptı. Kafa karıştıran açıklamalar yapan şarkıcı, “Geçen sene iki tarafı da uyarmıştım. Daha çok hanım tarafını uyardım” ifadelerini kullandı.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri