Oyuncu Ferdi Atuner Yağmacılara Ders Verdi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Koronavirüsün Türkiye’ye gelmesinin ardından binlerce insan marketlere akın ederek rafları boşalttı. Makarna, un ve temizlik malzemelerinin tüketildiği şu günlerde en anlamlı hareket ise usta oyuncu Ferdi Atuner’den geldi.
“YEMEDEN ÇÖPE ATILAN HER BESİN KITLIK SEBEBİDİR”
Marketten çıkarken görüntülenen Atuner, “Herkes yiyeceği gıda kadar almalı. Hanımla birlikte evde bulgur yiyeceğiz. Anadolu’nun verimli ve cefakar bulguru bize yetiyor. Biterse iner markete yine alırım. Midyat pirinçlerini doldurup doldurup evdeki bulguru bozmayın. İhtiyacımdan fazla gıda alıp o gıdaların bozulmasını görmek istemiyorum. Dolabımızı doldurmamız kıtlık getirir. Yemeden çöpe atılan her besin kıtlık sebebidir. İnsanlarda alışveriş kültürü olması gerek” diyerek takdir topladı.

NE OLMUŞTU?
Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını, 11 bin 300’den fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Aktif olarak 275 bin insana sirayet eden virüs, Türkiye’ye de sıçradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 670 vatandaşımızda koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Ölümcül virüs ülkemizde 9 can kaybına neden olurken alınan önlemler had safhaya çıkarıldı. Dışarı çıkma yasağının gelebileceği iddiasıyla kendini marketlere atan vatandaşlar, raflarda bulunan makarna, kuru gıda, un ve temizlik malzemelerinin olduğu rafları boşalttı.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri