Avea Mobil Öğrenci Tarifesi Hakkında Bilgi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Telefon operatörlerinden Avea’nın en çok kullanılan tariflerinden biri olan Mobil Öğrenci tarifesine 25 yaş dahil olmak üzere 25 yaşına kadar olan herkes katılabiliyor. Kısacası öğrenci olma şartı yok. Avea’nın mobil öğrenci tarifesine başvurmak için dilerseniz en yakın Avea şubesine gidebilir yada internet hesabınıza Avea resmi internet sitesinden girerek tarife değişikliği yapabilirsiniz. Mobil Öğrenci Tarifeli nasıl olunur? sorusunu cevapladıktan sonra Avea Mobil Öğrenci Tarifesi hakkında bilgiler vererek bu tarifede kaç dakika konuşabilir, nasıl dakika yapabilir ve diğer avantajları nelerdir? bunlar hakkında bilgiler vereceğiz.
Mobil Öğrenci Tarifesi 10 Dakikası 60 Kuruş Konuşma

MobilÖğrenci tarifesinde ilk ve belkide en önemli avantajı açıklıyorum. Öncelikle bu tarifeye geçiş işlemini tamamladıktan sonra Kayıt yazarak 1111 ‘e mesaj yolluyorsunuz. 20 TL hesabınza kontör yükleyin. Merak etmeyin 20 TL niz bakiyenizde kalacak. Artık 30 gün boyunca 10 dakikası 60 kuruşa konuşabilirsiniz. Hemde her yöne 10 dakika konuştuğunuzda 60 kuruş harcayacaksınız. Herkes dakikası 60 kuruş harcarken siz 10 dakikasına sadece 10 dakikasına 60 kuruş vereceksiniz.

Mobil Öğrenci Tarifesi ve Dakikalar

Sadece bu değil, aynı zamanda tarifede bulunan herkesle 1.000 dakika konuşabileceğiniz ay boyunca paketi bulunuyor. Sahip olduğunuz 1000 dakikayla kaç dakika bedava konuşabileceğinizi ücretsiz sorgulamak için bilgi yazarak 3031’e ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz. Mobil öğrencililerle bedava konuşup, konuştukça kazanmak için, kimlerin Mobil Öğrenci’de olduğunu öğrenmekte oldukça kolay.Mobil öğrenci tarifesinde olup olmadığını kontrol etmek için 3031’e ücretsiz olarak telefon numarasını başında sıfır olmadan mesaj gönderebilir ve öğrenebilirsiniz.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri