Uygun Fiyatlı Tablet Tavsiyeleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Tablet bilgisayarlar piyasaya çıktığı günden bu yana, birçok önemli işte kullanılır oldu. Günümüzde tabletler sadece okullarda bile ders kitabı olarak kullanılabiliyor. Önemli birçok şirket bilgisayar yerine her çalışana özel bir tablet vererek işlerini bu şekilde yürütmeyi seçiyor. Yine aynı şekilde çoğu şirket tabletlerle iş yerini yönetmeyi seçebiliyor. Kullanım kolaylığı, hafifliği ve taşınabilirliği tabletleri her açıdan alınabilir kılıyor. Tablet pc sahibi olmak artık çok kolay. Özellikle her türden ve her fiyattan tablet alabilmek mümkün.

Günümüzde 1500-2000 TL aralığında alabileceğiniz tabletler olduğu gibi aynı özelliklerde 200-300 tl lik bir bütçeylede tablet sahibi olmak mümkün. Hemen her işi yapabileceğiniz bu tabletler hem bütçenizi sarsmıyor, hemde tablet sahibi olarak işlerlinizde sizlere kolaylık sağlıyabiliyor. Herkesin Apple İpad almak için bütçesi olmayabilir. Uygun fiyatlı tablet tavsiyelerimizi gözge geçirerek sizde hem fazla bütçe harcamadan hemde diğer tabletlerden eksiği olmayan bir tablete sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Tablet Tavsiye

Piranha Business 2 II Tablet

Piranha’nın başarılı tabletlerinden biri olan Business 2 tablet, 9.0 inç lik ekranı 8 GB dahili hafızası ve 1 gb DDR3 Rami ile göz dolduruyor. 1.4 GHZ işlemciye sahip olan Piranha Business Tablet, Çift kameraya sahip. Piyasada 250 TL ye bulabileceğiniz Piranha Business tabletle her istediğiniz kolayca yapabilirsiniz.

Dark EvoPad R8020

Uygun fiyatlı tablet arışında 360 TL lik Dark Evopad ile devam ediyoruz. 1024 MB Rame sahp, Rockchip İşlemci türünü kullanan, Ekran Boyutu: 8 inç, 16 GB lık dahili hafızası ve Android’in en güncel sürümüne sahip olan Dark Evopad, kalitesi ve yeterli boyutuyla diğer tabletlerden bir tık üstün görünüyor. Uygun fiyatlı tablet arayanların mutlaka deneyerek görmesi gerektiği ve seçenekleri arasında bulundurmanız gereken bir tablet pcdir.

Artes i709 IPS

220 – 250 TL aralığında bulabileceğiniz Artes tabletin özellikleri şöyle; ARM işlemciye sahip, 7″ boyutunda, 8 gb dahili hafızaya sahip, 1 gb rami bulunan, Android 4.0 özelliklerinde bir tablettir. 3 Tabletten tercih sırası yapılırsa, 3. tercihiniz Artes olması gerekir. Fiyatına göre gayet başarılı olsada bütçenizi arttırabilirseniz Artes yerine Dark modellerini tercih etmeniz daha uygun olacaktır.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri