Başkan Hemen Atağa Geçti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sarı kırmızılı ekipte oldukça hareketli gelişmeler yaşanıyor. Cim bom bom da başkan adayından Zidane için atak yapıldı. Bir sürpriz yapmak isteyen Başkan adayı Zidane için karşı atağa geçerek dikkat çekti. Galatasaray’da gözler şimdiden 11 Haziran da yapılacak olan başkanlık seçimleri üzerine yoğunlaştı. Bu heyecan devam ederken takımda çok yeni ve flaş bir gelişme daha ortaya çıktı. Başkam adayı Zidane ile ilgili sürpriz bir detayı açıkladı. Camiada başkan adaylarından olan Eşref Hamamcıoğlu Zidane ile ilgili atak yapacak.

Eşref Hamamcıoğlu’ndan Zidane Sürprizi

11 Haziran tarihi Galatasaray için deyimi yerinde ise dönüm noktası olacak.  Bu tarihte yönetim başkanını seçecek. Yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra ise takımda çok çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu Zidane için atak yapmaya hazırlanıyor.

50tl deneme bonusu

Dünyaca Ünlü İsim İçin Sürpriz Gelişme

Eşref Hamamcıoğlu Fatih Terimin yerine dünyaca ünlü bir isim olan Zidane ile görüşülmesi konusunda bir bildiride bulundu. Galatasaray başkanlık seçimlerinin yanı sıra teknik direktör arayışları içerisinde de bulunuyor. Bu konuda ise Başkan adaylarından olan Eşref Hamamcıoğlu yeni bir atak yaparak dünyaca ünlü isim olan Zidane ile görüşülmesi talebinde bulundu. Yaşanan bu sürpriz gelişme ise Hamamcıoğlu tarafından talep edildi. Yönetim ise henüz bu konuya dair bir açıklamada bulunmadı. 11 Haziran başkanlık seçimlerinden sonra teknik direktör konusunda da arayışlar yapılacak.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri