Güzel Oyuncu Hazal Kaya Anne Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde rol alan güzel oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz Şubat ayında yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evlendi. Evliliklerinden kısa bir süre sonra bebek müjdesi veren çift, dün anne ve baba oldu.
EŞİNİ DOĞUMDA YALNIZ BIRAKMADI
Hazal Kaya, dün Fulya’da özel bir hastanede ilk bebeğini dünyaya getirdi. Ünlü çift, bebeklerine Fikret Ali ismini verdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saat 13:52’de dünyaya gözlerini açan Fikret Ali, 2.68 kg, 46.5 cm doğdu. Doğumda Ali Atay eşi Hazal Kaya’yı yalnız bırakmadı.

KİLO SORULARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Geçtiğimiz haftalarda eşi Ali Atay ile sinemaya giden güzel oyuncu, mekan çıkışı kendisini bekleyen muhabirlerin “Kilo aldınız mı? sorusu üzerine gerilmiş ve “Sorulur mu öyle bir soru çok ayıp” cevabını vermişti.
HAMİLELİĞİNİ INSTAGRAM’DAN DUYURMUŞTU
Instagram’dan 4,8 milyon takipçisi bulunan Hazal Kaya, hamile kaldığını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu: “Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorum ki; evet hamileyim. İlk iki ay bebek için hassas zamanlar olduğu için, hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik.”

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri