Lionel Messi’nin Fiyakasını Bozuldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Devler Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Bayern Münih, PSG’yi 2-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Lionel Messi ve arkadaşları, çeyrek finali göremeden havlu attı. Diğer eşleşmede ise Milan, Tottenham’ı devre dışı bıraktı.

Uefa Şampiyonlar Ligi son 16 Turu ikinci maçında Alman temsilcisi Bayren Munih ile Fransız ekibi PSG kozlarını paylaştı. İlk maçta Fransa’da 1-0 kazanan Bayern Münih, kendi evinde de galip geldi.

İKİNCİ MAÇTA DA BAYERN

Alman devi, seyircisi önünde PSG’ye izin vermedi. 61’de Chuopo-Moting’in kaydettiği gol, PSG’nin umutlarını yıktı. 89’da Gnabry’nin attığı golle galibiyet ve tur kesinleşti.

Lionel Messi’nin fiyakasını bozdular! Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih damgası

ÇEYREK FİNALİ GÖREMEDİ

Dünya Kupası’nı kazanan Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için gittiği PSG’de bu sezon da hüsranı yaşadı. Arjantinli star ve arkadaşları çeyrek finali göremeden Devler Ligi’ne havlu attı.

MILAN, TOTTENHAM’I ELEDİ

Son 16 Turu’ndaki diğer karşılaşmada Tottenham ile Milan eşleşmesinden İtalyan ekibi galip çıktı. İtalya’da ilk maçı 1-0 kazanan Milan, deplasmanda Tottenham ile golsüz berabere kaldı ve bu sonuçla adını çeyrek finale yazdırdı.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri